Sivut

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Mukava kotiinpaluu

Eilen puolenyön jälkeen selviydyin kotiin reissusta, hiukan rähjääntyneenä. Kotimatkan tiukin osuus oli pätkä Helsinki-Vantaalta kotiin. Vajaa kolme tuntia auton ratissa reippaassa vesisateessa ja pimeässä, kolahtipa kotimaan syksy ihan konkreettisesti. Mutta nyt tuntuu jo ihan mukavalle. (Huomisaamuisen töihin lähdön olen työntänyt toistaiseksi tehokkaasti mielestäni pois).
 
Jossain kumman huumassa olin alkusyksystä tehnyt kaksi tilausta, joita jossain välissä ehdin jo hiukkasen katuakin. Ensinnäkin tilasin ihan umpimähkään amerikkalaisen tilkkulehden, jonka ensimmäinen numero oli saapunut Italian reissuni aikana.
Lehti on kuitenkin ennakkopelkojani parempi. Paljon kivoja, toteuttamiskelpoisia ideoita, mm. joulukuusen koristeita ja peitemalleja erilaisista blokeista. Kun vain aika riittäisi...

Toinen hurahdukseni oli ompelumerkki. Halusin jotenkin merkata työni ja kekkasin netistä yrityksen, joka valmistaa ko. merkkejä.
Kuva valehtelee värit, pohja on musta ja teksti luumu (?). Oikea väri muistuttaa kyllä omituisen raakaa tai pilaantumassa olevaa luumua. Merkki on sauman väliin ommeltava, se taitetaan tekstien välistä, jolloin teksti on luettavissa kummaltakin puolelta, ja merkin risapäät jäävät sauman sisään. Lienevätko lopulta niiiiiiin tarpeellisia ja välttämättömiä, mutta kuitenkin mukava mauste omiin töihin, etenkin kun niitä eksyy maailmallekin.

7 kommenttia:

 1. Ompelumerkit on kyllä ihan hyvä idea laittaa valmistuneisiin töihin:)
  Eikä tuo lehtitilauskaan huono valinta ole, minulle se tuli pari vuotta ja monta kivaa ideaa niistä löytyi ja löytyy edelleen:)

  VastaaPoista
 2. Ompelumerkit on hyvä idea, olen itsekin miettinyt samaa en ole vain saanut aikaiseksi tilata.

  VastaaPoista
 3. Mistä olet tilannut ompelumerkit. Joskus olisi kiva signeerata työnsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin merkit osoitteesta www.merkitse.fi. Värivaihtoehtoja on paljon.

   Poista
 4. tervetuloa Suomen syksyyn. Vettä on ainakin tullut ihan tarpeeksi, mutta sehän kuuluu syksyyn. Nuo merkit on aika mielenkiintoinen juttu.

  VastaaPoista
 5. Siinä lehden kannessa on mun Amerikan tilkku-ystävän Kathien tilkkutyö!!

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa takaisin kotimaahan! Se on ihan hieno tilanne, kun on ideoita enemmän kuin ehtii tehdä. Onneksi osaa tuliaisista ei koskaan tarvitse pakata matkalaukkuun, ne vaan lähtee mukaan ja konkretisoituu aikanaan. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!