Sivut

perjantai 16. marraskuuta 2012

Jouluisia siivuja

Joulupukin avustaminen on vihdoin käynnistynyt. Viikko sitten hankitut punaiset kankaat on siivutettu (oletteko koskaan miettinyt tämän homman mielekkyyttä ihan noin käytännön kannalta: ostamme kokonaisia kangaspaloja, jotka silppuamme, ja sitten ompelemme ne silput yhteen? Ei kuulosta kovin järkevälle, mutta väliäkö sillä, kun on kivaa!)


Eilen illalla ompelin ensimmäiset kokeilublokit ja niitä tuli sitten vähän enemmän, kun alkuun pääsin. Blokit on tässä vain ladottu lattialle silmäiltäväksi ja lopullisen muodon hakemiseksi.Huomenna menen Kädentaitomessuille Tampereelle, ensimmäistä kertaa eläissäni (siis messuille, Tampereella olen kyllä käynyt). Suhtaudun hiukan ristiriitaisin tuntein reissuun, koska en ole koskaan pitänyt ihmistungoksista, ja ainakin blogien perusteella siellä vaikuttaa olevan kaikki.

Toinen mielekkyyskysymys: Mitä järkeä on istua ainakin seitsemän tuntia bussissa ja käyttää muutama tunti ihmismuurien murtamiseen, että pääsisi edes näkemään, mitä sen muurin takana on. Huomenna tähän aikaa olen tässä asiassa paljon viisaampi.

Helenalle tervetuloa lukijakseni!

10 kommenttia:

 1. Peitosta näyttää tulevan ihana.
  Minäkään en ole koskaan ollut Tampereella kädentaitomessuilla. Toivottavasti reissusi onnistuu oikein hyvin.

  VastaaPoista
 2. Hienoa jälkeä näyttää tulevan:)
  Samaa asiaa olen pohtinut, mitä järkeä on leikata kankaita paloiksi ja ommella niitä taas yhteen. Mutta kuten totesit mitä väliä kun se on kivaa! Messuilla olisi kiva käydä mutta minua ärsyttää ne tungokset:)

  VastaaPoista
 3. Siellähän huomenna törmäillään, kässämarttojen kanssa menen seikkailemaan messuille, minulla jo kolmas kerta.
  Silputaan me vaan kankaita, ei niistä muuten synny noin kauniita kuvioita.

  VastaaPoista
 4. Kaunista, pirteää. Olin tänään messuilla. Ruuhkaa oli tänäänkin, mutta lauantai on oikein nuijalla lyöty. Mukavaa messumatkaa :D

  VastaaPoista
 5. Hienolta näyttää, jouluiset siivut ja blokit.Hyvää matkaa Tampereelle ja mielyttävää messukokemusta.

  VastaaPoista
 6. Ai mahdoton sentään miten upea jouluinen tilkkutyö sinulla on syntymässä. Puna-valkoinen vaan on niin mahtava väriyhdistelmä. Siinäpä se taitaa olla tämä kankaiden leikkauksen taika, kun saa aikaan kauniita töitä, jotka vielä ovat uniikkeja yksilöitä.
  Ihanaa joulun odotusta...:)

  VastaaPoista
 7. Kyllä tulee kaunista. Itse en ole koskaan ihmetellyt tätä silppuamista, koska se on niin kivaa. Ihmetelijöille olen antanut hyvän selityksen. "Tilkkuilu on kuin ihmisen elämä, välillä kaikki menee palasiksi, mutta, kun se kootaan uudelleen siitä tulee entistä parempi ja kauniimpi. Olin tänään messuilla, valtavasti oli nähtävää ja ideoita. Porukkaa kyllä ihan tungokseen asti. Työstä tää päivä kävi.

  VastaaPoista
 8. Messuille olen minäkin tulossa - hymyillään, jos tavataan :) Punaiset blokit ovat kauniita!

  VastaaPoista
 9. Yksi rakkaista veljistäni ei myöskään ole koskaan tajunnut MIKSI silppuan kankaat ja ompelen ne taas takaisin yhteen... mutta mielestäni Tarja Rakel ilmaisi asian todella ytimekkäästi!!! Toivottavasti messumatkasi oli positiivinen, ruuhkasta huolimatta! Itse kävin siellä jo perjantaina tyylinä 'kyynärpää' -taktiikka ;o)vitsi;o) Vaikka olen messujen vakiokävijä on siellä aina NIIN PALJON nähtävää!!!

  VastaaPoista
 10. Ihanan jouluista punaista ja kaunis blokki! Olin itse myös eilen messuilla ja tungos oli aika kova, mutta nähtävää oli paljon!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!