Sivut

perjantai 8. helmikuuta 2013

Tähtiä ja mysteerejä


Tilkunviilaajalta saadut tilkut jalostuivat tähdiksi. Kun tein ensimmäiseen tähteen tuplasti liikaa sakaroita, oli tehtävä toinen tähti. Ja kun kangasta vain riitti, niin tähtiä tuli sitten lopulta neljä. Testasin erilaisia kangasyhdistelmiä, vaalenpunainen loikkasi mukaan kahdesta vihreästä kankaasta. Vihreäpohjaisesta en ole ihan varma, mutta kunhan rustailen näitä lisää, niin ehkä sekin löytää paikkansa. Tai sitten silmä tottuu siihen.

Mystery Quilt'kin on edennyt. Pääsisin katsomaan kaikki videot, mutta olen halunnut edetä mysteerin mukaan video ja vihje kerrallaan. Kankaiden leikkaaminen oli aika iso urakka, en ole koskaan leikannut koko peiton kankaita putkeen. Mutta nyt sitten vain ompelen. Ja kerrankin palaseni ovat järjestyksessä.Ensimmäisen vihjeen olen jo toteuttanut. En ihan hurjana huuda hurraata näille blokeille, minusta nämä ovat tylsiä, mutta keskeneräistähän ei voi arvioida. Tässä vaiheessa vielä mietin, olisiko valkoisen kankaan tilalla voinut olla vähän pehmeämpi sävy, mutta reilu puolitoista metriä kangasta on silputtu, nyt ei enää peruta. Jos mysteerin nimi on Chain of Stars, tässä ei ole vielä  pilkahdustakaan tähdistä, ketjusta puhumattakaan.Johannalle tervetuloa lukijakseni!

6 kommenttia:

 1. Kaksi upeaa alkua! Taidanpa lähteä ompelemaan tähtiä minäkin;o)

  VastaaPoista
 2. Hienot tähdet! Vihreäpohjainenkin on just hyvä.

  VastaaPoista
 3. Kivoja tähtiä. Vilkaisin tähtikuvaa ja ajattelin että onpas tilkunviilaajamaiset kankaat. Sitten luin tekstin ja niinhän kankaat olivatkin Tilkunviilaajan laareista. Kivaa päästä seuraamaan mysteeripeiton kehitystä. Valkoinen on moderni ja hyvä valinta.

  VastaaPoista
 4. Hienoja tähtiä! Nuo kuuluvat mun kokeiltavien listalle :-) Ja mysteerityön kankaat eivät ole yhtään tylsät. Odotan mielenkiinnolla jatkoa.

  VastaaPoista
 5. Näyttää tulevan kaksi kaunista työtä, joten odotan myös mielenkiinnolla jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Kauniita ovat, etenkin toi vaaleanpunainen miellyttää silmääni. Tulee kaunis peitto!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!