Sivut

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Heart and Soul - nautittu pieninä annoksina

Jo Tilkkupäivien aikaan hätyytellyt flunssa ei ollut minua ole kokonaan jättänyt ja teki sitten täyskaadon pääsiäispyhien aikaan. Tänään olen vähän harjoitellut pystyasentoa ja kuntoutusvälineeksi valitsin Aurifilin BOMin, Heart and Soul-blokin. 

Kyllä on kunto mennyt huteraksi, leikkaamisen aikana piti käydä kaksi kertaa lepäämässä ja ompeleminenkin eteni pikkuisin annoksin. Viimeinen silittäminenkin ennen kuvausta jäi vähän keskeneräiseksi.

Hiukan entrasin alkuperäistä mallia. Siinä ompelijan päätettäväksi jäi, lisätäänkö kokonainen rivi pohjakangastilkkuja sydämen ylä- vai alapuolelle. En suostunut ompelemaan kuutta samanlaista 2½ tuuman tilkkua yhteen, vaan ratkaisin asian ompelemalla sekä ylä- että alapuolelle vajaan kahden tuuman levyisen, yhtenäisen kaitaleen, joista sitten trimmasin ylimääräiset pois, että sain aikaan neliön. Samalla sain sydämen mielestäni kauniimmin keskelle blokkia. 

Hiukan alkavat BOMini mennä omaan makuuni nähden liian äiteliksi, pitänee alkaa ujuttaa seuraaviin vähemmän hempeitä kankata.

6 kommenttia:

  1. Flunssat ovat aina ikäviä, toivottavasti pian helpottaa... Kaunis blokki. Ihanasti tulee kevät mieleen... täällä hankien keskellä :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis sydänblokki!
    Flunssat on tänä talvena ihmeen sitkeästä plaatua, mutta toivottavasti pian tokenet siitä!

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti selätät flunssan pian. Taudistasi huolimatta blokkisi on oikein kaunis. Huomenna aion minäkin ommella samaisen BOMin.

    VastaaPoista
  4. Kaunis sydän ja sievät kankaa!!

    VastaaPoista
  5. Samoissa tunnelmissa täällä elellään. Flussa menossa kolmatta viikkoa:(
    BOM-blokki on tänään ompeluvuorossa, mietiskelen juuri matkinko sinua tekemällä sydämen ylä- ja alapuolelle kaitaleet vai noudatanko ohjetta;-)

    VastaaPoista
  6. Ihanan romanttinen sydän! Itse olin suunnitellut tekeväni kristallin täydentämään timantti(=Aurifil) blokkejani, taitaapi tulla hieman väritön sydänkristalli... Maltahan parantaa itsesi kunnolla, jotta jälkitauteja ei tule!

    VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!