Sivut

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Testitähti



Testasin uutta Flying Geese viivaintani - ja se vastasi täydellisesti odotuksiani. Hanhien teko oli helppoa kuin heinänteko (tai ehkä tällaisen timotei-allergisen ollessa kyseessä, helpompaa kuin heinänteko). Tein sisimmän tähden sakarat 2½ tuuman levyisistä kaistoista, ja sen valmistuttua sain mitat suoraan tähden reunasta ja valitsin viivaimesta oikeat viivat, jonka mukaan leikkasin uloimmat sakarat. Kulmat sattuivat kohdalleen ilman sen kummenpaa sovittelua ja laskemista. Kerrankin välineurheiluvälineen valinta osui kohdalleen.

7 kommenttia:

  1. Kaunis tähtiblokki - olen aina pitänyt tuosta mallista, jossa keskustassa on pienempi tähti :)

    VastaaPoista
  2. Välineurheiluahan tämä käsityöntekeminenkin on. Ainakin usein.

    VastaaPoista
  3. Näyttääpä hyvältä ja väline kuulostaa hyvältä! Juuri tuolla lailla spesiaaliviivaimen pitääkin toimia. terv nimim "Täytyyköhän sitä ostaa tällainenkin"

    VastaaPoista
  4. Upea tähti! Siitä se sitten alkaa;o)

    VastaaPoista
  5. I LOVE your colors -- and your star turned out perfectly! I'm just thrilled that you like the ruler and it is so amazing for me to think of you all the way in Finland! Perhaps one day I will visit.....
    In the meantime, I hope you have lots more fun making stars and flying geese! I am now following your blog and will enjoy seeing all the wonderful things you make....

    VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!