Sivut

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Pussukka navigaattorille

Minulle näyttää tulleen tavaksi hyödyntää edellisistä projekteista jääneitä tilkkuja heti seuraavaan työhön. Niin kävi nytkin Variaatio-tilkkupinnan jälkeen. D-insinööri kaipasi uudelle navigaattorille suojapussia, ja niin harmaat jämäpalat pääsivät heti käyttöön. Mausteeksi löytyi silppukorista lilaa. Pussukan korkeus on 14 cm, leveys 16 cm ja pohjan leveys n. 5 cm. Vuorina on samaa lilaa kuin harmaiden tilkkujen välissä olevissa pystyraidoissa. 


Tilkkupinnan tikkasin vaihtuvavärisellä harmaa-lilalla langalla, joka upposi pintaan vähän turhankin hyvin.
Kuvien laadusta varmaan huomaa, että en ole ollut kameran takana, vaikka olenkin vesileimannut ne nimiini  (jos olisin ollut, olisin laittanut tuon vetskarin kiinni, ettei se näyttäisi niin vänkyrälle). Keskimmäinen oli kotona käymässä ja halusi kuvata tuotokseni. Laitteisto on hiukan toista luokkaa kuin oma Canonini, ja taitoakin hänellä on roppakaupalla enemmän.  Oli pakko laittaa tuo laitekokonaisuus vaakaan - 2880 grammaa, pienen vastasyntyneen paino!


6 kommenttia:

 1. Ehdottoman fiksua tehdä jotain heti edellisestä projektista jääneistä paloista ja hyvä pussukka syntyi. Kyllä on näyttävän näköinen kamera lapsellasi. Tuollaisen raahaaminen vaatii jo aikamoista asennetta. Kiitos Tilkkulehti-palautteesta. Palaute on tärkeää, että osaan taas seuraaviin juttuihin löytää oikeaa asiaa. Kukan tunnistit oikein, paljon kiitoksia siitäkin. Vertasin pienentämätöntä kuvaa puutarhojen kuviin ja lehdet täsmäävät.

  VastaaPoista
 2. Tuo on hyvä tapa tuhota edellisen työn jämäpalat,niin ei käy kuten eräälle, joka painii kamalan jämäkasan kanssa. Hyvä pussukka ja kiinnostava kamera.

  VastaaPoista
 3. Kaunis pussukka, kivat värit. Sinulta sitä syntyy noita pussukoita ihan melkein itsestään.

  VastaaPoista
 4. Ihanat värit taas kerran. Hyvin käy harmaa ja violetti yhteen. Soma pussukka!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!