Sivut

lauantai 5. lokakuuta 2013

Tilkkupintoja kassiin

D-insinööri ilmaisi toiveensa saada venäjänkirjoilleen kassi, joka olisi helppo napata matkaan tunnille lähtiessä. Vähän aikaa pyörittelin Marittalta saamaani karttakangasta, mutta kun sen karttakuvat ovat Ameriikan maalta, päätin olla puuttumatta maailmanpolittiikkaan ja jättää poliittiset julistukset niitä työkseen tehtailevien huoleksi. Tiedä sitten, olisiko siitä tullut uusi kriisi vai peräti ystävällismielinen rinnakkaiselo, jos olisin pykännyt venäjän kielen opiskelukassin Amerikan kartasta?

D-insinööri vinkkasi tykkäävänsä kesäkassini (joka on joutunut toimittamaan talvikassinkin virkaa)  väreistä, ja niinpä noukin silppukoristani kaikki turkoosit, vihreät ja lilat. Ja yllätyin taas, miten paljon pienestä silppukasasta saa tilkkupintaa. Kappaleiden koko on n. 40x35 cm.

 Alkuperäinen suunnitelma oli tehdä koko kassi crazy-blokeista, mutta kun ensimmäiset blokit lipsahtivat hiukan liian isoiksi, ompelin reunoihin raitakaitaleet. Tulipa taas tiinateimäinen väritys, vaikka kuva onkin laittanut värejä hiukan uusin sävyihin.

Ja kun tuota kuvaa nyt tuijotan, mietin, pitäisikö kääntääkin nuo kappaleet vaakatasoon? Suunnitellut mittasuhteet kyllä muuttuvat, mutta...

10 kommenttia:

 1. KIvat värit. Kannatan vaakaan asettamista. Malli muuttuu, mutta jotenkin se näyttäisi houkuttelevalta.

  VastaaPoista
 2. Vaakamalli olisi hyvä mutta kyllä minusta pystykin aivan hyvin sopii.

  VastaaPoista
 3. Kauniit värit ja kivaa pintaa. Jos haluat laittaa vaakaan, voisit lisätä vielä kaitaleet ylös/alas/molempiin.

  VastaaPoista
 4. Ellet osaa päättää, tee molemmat. Toinen pystyyn ja toinen vaakaan. Kiva ruusumainen pinta niissä keskemmissä blokeissa!

  VastaaPoista
 5. Kaunis tinateimäinen väritys ja viritys. Minusta Tilkunviilaajan ehdotus on hyvä.

  VastaaPoista
 6. Kaunis väritys ja mielestäni vaakataso olisi kiva, nuo ruusukuviot tulevat paremmin esiin silloin, mutta myös kuten Tilkunviilaaja ehdottaa jos et osaa päättää.

  VastaaPoista
 7. Upeat värit noissakin - ja sopivat käytettäväksi kumpaan suuntaan hyvänsä :)

  VastaaPoista
 8. Raikkaat, kauniit värit! Pitäisi kyllä alkaa tyhjennellä silppulaatikkoa... Niistähän syntyy vaikka mitä luomuksia...

  VastaaPoista
 9. ah ja voih, näitä tilkkutöitä! Ihan alkaa pää kallistua tilkkukopan suuntaan...

  VastaaPoista
 10. Mahtavan raikas sininen väritys, kyllä tulee hieno kassi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!