Sivut

torstai 2. tammikuuta 2014

Jersey Girl


Jersey Girlin kaksi ensimmäistä blokkia ovat valmiina, ja lisää on tulossa. Töihin paluu on vasta loppiaisen jälkeen, ja olen varautunut viihtymään ompelukoneen vieressä (sauvakävelyn ja niska-hartiavenkoilun ohella). On hauskaa ommella jonkun toisen valitsemista kankaista ja mallista, molemmat ovat itsellekin mieluisia!
Jos tarkkaan katsotte, kuvassa on oireita talvesta, pienen pieniä lumihiukkasia terassilaudoituksen päällä!

13 kommenttia:

  1. Oih! näyttää TODELLA kauniilta!!!! Sinta ilmoitti, että seuraava Schnibbles (AYOS) -projekti on juuri Jersey Girl!! Aika hauska sattuma! Sintan blogi löytyy täältä: http://pinkpincushion.blogspot.fi/... ja luulen, että tammikuun lopussa voit lähettää sinun ihanaisen Jersey Girlin hänen paraatiin. Muuten joku oli kommentoinut Sintalle, että ohjeen kohdassa 12 olisi jotain ongelmia? Pitää varmaan minunkin jo aloittaa oma JG...;-D

    VastaaPoista
  2. Onpa hyvän näköinen. Ihanat värit.

    VastaaPoista
  3. Kauniit värit, aivan kuin meren ja taivaan heijasteluja! Kiva tuollainen toisen valitsema työ!

    VastaaPoista
  4. Kauniit värit. En kyllä ihmettele, että viihdyt näitten kankaitten kanssa, nehän ovat aivan samasta värimaailmasta kuin yläpalkkikuvasi.

    VastaaPoista
  5. Onpa kivan näköiset blokit! Tykkään siitä, kun yhdessä neliöistä on värillinen täplä.

    VastaaPoista
  6. Todella kauniit värit, ja kaunis malli!

    VastaaPoista
  7. Hei! Tosi hienot blokit ja ihanat kankaat! Onkohan se vaan niin etta useimmista suomalaisista siniset on ihanimpia. Ei ole kuulemma lunta joten kivampi olla sisalla ja ommella! terv Teje

    VastaaPoista
  8. Todella kauniit blokit. Sininen sopii aina.

    VastaaPoista
  9. Kauniita sinisiä tähtiä. Lumihiukkasia piti kyllä katsoa tarkasti, mutta löytyihän niitä.

    VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!