Sivut

lauantai 26. heinäkuuta 2014

Heksagon-matkapakkaus

Ylenpalttiset kiitokset kommenteista edelliseen postaukseen! 
Uudessa ompeluhuoneessani en ole ehtinyt piipahtaa kuluneella viikolla. Niin kiirus, etten ole juurikaan ehtinyt pysahdellä - ja niin helle, ettei oikein jaksaisi tehdä mitään, mutta eteenpäin on kuitenkin rynnitty ja töitä puskettu. Vissyä kuluu, mutta toilettiin ei juuri näillä helteillä ole tarvinnut poikkeilla suuresta nestemäärästä huolimatta. Nyt kun kesäloma uhkaa olla lopuillaan, niin kaksi vuotta sitten viimeksi pestyt matot alkoivat vaatia painevesisuihkua,  marjat mokomat yllättivät taas nopealla kypsymisellään, polttopuut halusivat päästä viileämpiin sisätiloihin ja pihan kevätperkaus on edelleen kesken. Ja D-insinöörin edelleen jatkuva osittainen yksikätisyys on pistänyt vipinää tämän tytön touhuihin.


Ennen töiden kiivastumista yritin etsiä itsestäni pientä nyhertäjää, mutta ei oikein löytynyt. Mutta sain kuitenkin aikaan pienen heksagoneista tehdyn neulakirjan. Varmaan elämäni ensimmäisen ja viimeisen. Käteni eivät ole todellakaan tarkoitettu näin pieniin juttuihin. Heksagonien keskelle onpelin pienet valkoiset helmet, kun en keksinyt, miten pinnan voisi tikata. Käsin en ollut valmis ompelemaan enää yhtään mitään. Kirja kiinnittyy pupunapilla ja ohuella kuminauhalla.

Kirjan sisällä on neljä huopasivua neuloja varten. Ainoa sisuksista otettu kuva on julkaisukelvoton epätarkkuutensa vuoksi. Neulakirja on jo matkannut uuteen kotiinsa, joten en pääse uusimaan kuvausta.


Kirjan pakkasin pieneen peltiseen matkalaukkuun väreihin sopivien lankarullien ja langanpujottajien kanssa.


Kiitokset Nero's Post and Patch-blogin Tejelle laukkuideasta! Lahjan saaja, joka harrastaa heksagoneja mm. automatkoilla, saa nyt pakata mukaan yhden matkalaukun lisää.

11 kommenttia:

 1. Hei! Aivan ihana neulakirja! Olipa iloinen yllatys nahda tuo maailman suloisin matkalaukku! Teit tosi ihanan lahjan ja viimeinen kuva on tosi hyva! Mina pakkasin eilen ompelukoneen ja nyt jatkan ompeluvintin tyhjennysta. Toivottavasti saan 'asennettua' kaiken pian uuteen huoneeseen. Hauskaa viikonloppua! x Teje
  Ps. Kiitos linkista!

  VastaaPoista
 2. Suloinen matkalaukku. Heksajoneista en ole oikein koskaan innostunut.

  VastaaPoista
 3. Ihastuttava lahja ja kaunis neulekirja hexagoneista:)

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava matkaulaukku ! Hexgonit ovat kauniin väriset - ja niitä voi aina tehdä isompanakin :)

  VastaaPoista
 5. Sanon samaa kuin muutkin, aivan ihana lahja!!

  VastaaPoista
 6. Soma kapsäkki! Sujuihan se näpertely - lopputulos oli ainakin hieno :)

  VastaaPoista
 7. Suloinen kirja matkalaukussa. Nyt varmaan matkat sujuvat rattoisasti ja tuotteliaasti tuon paketin innoittamana.

  VastaaPoista
 8. Aivan superihana! Mistä tuollaisia matkalaukkuja saa hankituksi? Hexagonityö on hieno ja niin kauniit väritkin. Minulla on mökkityönä hexagonit, mutta isommat, enkä tiedä mitä niistä tulee.

  VastaaPoista
 9. Muuan tuttuni, tilkkutyöharrastaja, on sitä mieltä, että vain käsin ommeltu tilkkutyö on AITO tilkkutyö. Lisäksi hänen töissään tilkut ovat max. 2 cm kokoisia - ja se on jo ISO tilkku. Näprääjä, sanon minä! :o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!