Sivut

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Siitä se sitten lähti - ja siihen jäi

 

Aurifilin MiniQuilt roikkui eräänä päivänä työhuoneeni tuolin selkämyksellä. Siitä se sitten lähti. 


Kaksi kerrosta paksuhkoa vanua tekee työstä pönäkän. Työ pysyy paikallaan takapintaan ommelluilla nauhoilla, jotka menevät selkänojan säleiden ympäri ja kiinnittyvät tarranauhoilla. Koska työ melkein seisoo itsekseen, minun ei tarvinnut tehdä ripustusnauhoja tuolin yläpienan yli.Alimmat kiinnitysnauhat estävät työtä valahtamasta alas. Nojailen aika harvoin selkänojaan, koska tuoli on työopöytäni vieressä ja olen yleensä siinä istuessani kumartunut ompelukonetta tai tietokonetta kohti, joten en ole huolissani työn nuhraantumisesta tms. Pikemminkin olen iloinen, että sain työn järkikäyttöön. Paria tarranauhaa vähän vielä lyhennän, että saan niiden päät piiloon. 

Aika hyvä, eikö?


12 kommenttia:

  1. Hieno! Hyvä idea! Koristaa juuri sopivasti tuolisi. Nyt se on oikea Tilkkuilijan tuoli.

    VastaaPoista
  2. Istun juuri samanlaisella mutta vähän tummemmalla tuolilla, taidanpa matkia sinua ja tehdä jonakin päivänä selkänojalle jonkin tilkkutyön;)

    VastaaPoista
  3. No sepa on tuohon kuin suunniteltu! Tosi hyva idea ja kaunis! Siniset sopii hyvin ruskeaan puun variin. Hieno! x Teje

    VastaaPoista
  4. Olipa oiva sattuma, että BOMista tuli juuri oikean kokoinen tuoliisi. Sininen sopii hienosti puunvärisen kanssa. Näyttää hienolta.

    VastaaPoista
  5. Kauniisti sopii, ihan kuin suunnitellen tuohon tehty!

    VastaaPoista
  6. Hienosti sopii ja näyttää siltä, kuin olisi ollut aina siinä! Kaunista!

    VastaaPoista
  7. No tosi hyvä! Ihan sopivan kokoinenkin.

    VastaaPoista
  8. Loisto idea! Tahtovat tuon kokoiset työt päätyä usein tyynyiksi. Huoneen piristys.

    VastaaPoista
  9. Kaunis työ, joka pääsee tuossa hyvin esille.

    VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!