Sivut

lauantai 21. helmikuuta 2015

Varpaat hiekassa

Kiitos kommenteistanne batiikkisuikalepostaukseen. Kommenteissa oli paljon hyviä ajatuksia jatkosuunnitteluun. Batiikit jäivät nyt hautumaan ja odottelemaan kangaskauppareissua. Jos peitosta olisi tullut alkuperäisen suunnitelman mukainen torkkupeitto, en olisi ruvennut kitisemään vaaleista suikaleista ja pinnan kirjavuudesta. Mutta meillä on makuuhuoneessa sen verran levoton tapetti, että sen pariksi pitää olla hiukan rauhallisempaa pintaa. 

Batiikkeja haudutellessa ja kauppareissua odotellessa pyöräytin Pat Sloanin helmikuun blokin, Toes in the Sand. Pyöräyttäminen kuvaa tekemistä hyvin, blokin kanssa ei kauan nokka tuhissut eikä kone surissut.


Blokin helppoudesta innostuneena aloittelin saman tien Aurifilin uutta MiniQuiltia.  Leikattuani pohjakankaan suikaleet, kangasta jäi kuvan mukainen määrä.


Mielenkiintoiseksi jäännöksen tekee se, että minulla oli tuota harmaata kangasta n. puoli metriä, eli n. 19 tuumaa. MiniQuiltin ohjeessa kangasta mainitaan kuitenkin tarvittavan 1 jaardi (=36 tuumaa), n. 91cm . Ja vaikka olen lukenut ohjetta etuperin ja takaperin, niin en ymmärrä, mihin se loput 40 senttiä oikein olisi upotettu?

6 kommenttia:

 1. Kivan näköinen blokki, iloinen!
  Olipa kummallinen ohje kangasmenekistä, jospa siihen oli tullut kirjoitusvirhe?

  VastaaPoista
 2. Parempi niin päin, että ohjeessa on liikaa kuin liian vähän kangasta? Ohjeiden laatiminen on vaikeaa. Odotan lopputulosta.

  VastaaPoista
 3. Oliko ohjeen kangas kapeampaa? Kyllähän niissä ohjeissakin virheitä on... Kivat värit tuossa valmiissa blokissa.

  VastaaPoista
 4. Sinulla näyttää olevan työn alla jotain oikein kaunista:)

  VastaaPoista
 5. Tuopas on kiva blokki! Siinä oli se monen tarvitsema virhevara.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!