Sivut

lauantai 25. huhtikuuta 2015

Täysi tusina

Sikiävää sorttia nämä lintuset. Piti viimein tehdä päätös. että nyt riittää tätä lajia, niistä kun alkoi tulla aika kummallisen värisiä.

Kolme  lintua illassa näitä syntyi, enkä olisi millään malttanut lopettaa. Alkuperäisessä ohjeessa linnuille oli tehty silmä joko käsin ommellen tai napista. En ole vielä ihan varma, kaipaavatko nämä silmiä ollenkaan. Orrelle ne kuitenkin istutin. Aika paljon tyhjää valkoista jäi taustalle, mutta onpahan tilaa treenata tikkaamista. Seuraavaksi ryhdyn kasamaan reunusta.

16 kommenttia:

  1. Näyttää tulevan kiva lintutyö:)

    VastaaPoista
  2. Näyttävät olevan samaa serkussarjaa kun värit ovat niin sopusoinnussa:) Kaunis työ valmistumassa.

    VastaaPoista
  3. Näkyy kuhankeittäjäkin tulleen teillepäin. Miten olet ajatellut toteuttaa sen hauskan äänen tuohon työhön? Ihanan värikkäät linnut. Sitten vaan tikkaushommiin. Odottelen innolla, millaiset tikkaukset tuleekaan.

    VastaaPoista
  4. Kiva lintuparvi on lehahtanut siihen! Tästä tulee hieno työ!

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva! Orsi on erittäin hyvä. Juuri tuo iso valkoinen taustaosuus tekee työstä kevyen ja ilmavan. Ihan huippu, pidän raikkaasta värityksestä.

    VastaaPoista
  6. Oi, oi, onpa ihana peitto valmistumassa!

    VastaaPoista
  7. Aivan ihania, Leena! Mun lempparit on sininen ja keltainen joilla on kukalliset siivet! Uskon etta olisit mielellasi tehnyt viela monta erivarista lintua. x Teje

    VastaaPoista
  8. Pirteä lintuparvi, värit tulevat hienosti esiin valkoista vasten!

    VastaaPoista
  9. Innostuit tekemään monta, monta:) Upea lintuparvi ja valkoisen kanssa tulevat hienosti esille, odottelen myös minkälaiset tikkaukset...

    VastaaPoista
  10. Tuo malli täytyy pitää mielessä, on se niin kiva! Hauska nähdä mitä tikkailet :)

    VastaaPoista
  11. Iloisen ja elämästään selvästi nauttivien kottaraisten kuvia. Eksoottinen väritys tuo omaleimaisen ilmeen tälle sirkuttajakaartille. Kaunista.

    VastaaPoista
  12. Hehee, linnut lisääntyy kuin kanit :D Minäkin odottelen tikkauksia!

    VastaaPoista
  13. Ihastuttavia lintuja ja raikkaan näköistä, kun on paljon valkoista.

    VastaaPoista
  14. Värikkäät ja kauniit visertäjät olet ommellut orsilleen.

    VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!