Sivut

keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kaikkea sitä joutuu... arvaa ja osallistu arvontaan

Olin jo kirjoittamassa, että nyt seuraa Tilkkutien ensimmäinen arvonta, kunnes muistin, että olen kerran arponut Studios - lehteä, jonka itsekin oli voittanut arvonnassa. Siis, seuraa Tilkkutien toinen arvonta. 

Tämän aamuinen pikainen ompelus on tässä:


Osallistuaksesi arvontaan kerro, mikä tämä mielestäsi on tai mihin sitä käytetään. Vihjeenä kerron, että tämä on D-insinöörin tuotekehittelyn tulos.



Palkinto (en ihan ole vielä keksinyt, mikä se on, koska keksin tämän arvonnankin ihan just) arvotaan kaikkien vastaajien kesken. Osallistua voit yhdellä arvalla. Vastausaikaa on keskiviikkoon 8.7. puoleen yöhön asti.
Villejä arvauksianne odotellen :D

26 kommenttia:

  1. Hei Leena! Joudunkin nyt ensimmaisena arvaamaan ilman mitaan apuja. Veikkaan etta on suojahiha esim. puun hakkuu hommiin. Hyvaa ja lamminta kesan jatkoa! x Teje

    VastaaPoista
  2. Hmmm... näyttää liian kapealta kaasupullon peitteeksi ja liian lyhyeltä auringonvarjon peitteeksi (järkytyksekseni olen juuri oppinut tällaisiakin olevan!!), joten veikkaan aurinkosuojaa ja viileänsäilyttäjää helmeilevän kylmälle valkoviinipullolle.

    VastaaPoista
  3. Grillaussuojahanska =D. Mukaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Grillaussuojahanska =D. Mukaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Suojahiha ruusujen leikkaamiseen?

    VastaaPoista
  6. Helenan kanssa samoilla linjoilla. Suojahiha jonkun piikkipensaan kurittamiseen.

    VastaaPoista
  7. Kallistun edellisiin... jonkinlainen "yleishiha" hommaan kuin hommaan!
    Patentti vetämään ... ja ei kuin tuotantoon:) Arvonnassa mukana!

    VastaaPoista
  8. Olisiko suojalahje ? On aika leveän näköinen resori , josta päättelin näin :)

    VastaaPoista
  9. Suojattaiskohan tuolla vaikkapa kameran objektiiviä

    VastaaPoista
  10. Kävin täällä aiemmin kun kukaan ei ollut vielä tehnyt arvauksia, ensimmäinen ajatus silloin oli myös kameran obektiivin suojaus:)
    Hyviä arvauksia on kyllä muitakin esim.viinipullon kylmänä pitäminen mutta silloin pitäisi kai olla sisäpuolella jokin termovanu?:) Suoja piikkipensaiden leikkauksessa on myös hyvä ajatus.
    Pysyn kuitenkin alkuperäisessä ajatuksessani, objektiivin suoja;)

    VastaaPoista
  11. Mielenkiintoinen juttu! Tämä suojaa kättä, kun laitetaan puita saunan uuniin. Sisällä pannulappuvanua.
    Nimimerkki Pari arpea vähemmän

    VastaaPoista
  12. Veikkaisin suojahihaa puunkantoon, mutta voisi olla vaikka suoja myös jalkaan, jos joutuu esimerkiski pitämään jalkaa maata vasten:) Vaikea sanoa, mutta näitä nyt veikkaan.

    VastaaPoista
  13. Mieleen tuli ensin cooleri mutta mahtaako siihen insinoorin suunnitteluatarvia?!!! Sanon kuitenkin juomajäähdytin.

    VastaaPoista
  14. Käsi sisään ja sitten sillä pyyhkäistään terassin istuin kuivaksi.

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  15. Juu-u, olet saanut D-insinööriltä lahjaksi papukaijan, ja tämä on käsivarren suojus lentoharjoituksia varten!
    Tai jos se on sittenkin jalkakokoa, se on housunpuntin suojus baseball-matseihin, kun syöksytään kotipesälle mahallaan liukuen. Kokoa tietämättä se voisi olla myös kokovartalosuojus samaiseen peliin, mutta ehkä se ei olisi kovin ergonominen ratkaisu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mikään arvaus, vaan ihan melkein tieto: halkotalkoohiha!
      Tultiin just mökiltä, peräkärrykuorma halkoja mukana. Mies kyseli, josko löytyisi puolipitkähihaista paitaa, so. toinen hiha pitkä, toista ei ollenkaan.
      Paitsi että... pitäisikö irtotalkoohihassa olla joku tukiremmi?

      Poista
  16. Voisiko tuo olla lahkeensuojus pyöräilijälle? Vai onko polkupyörät sellaisia enää nykyään, että lahje olisi vaarassa joutua ketjujen väliin?

    VastaaPoista
  17. Vanhana ruusunviljelijänä minunkin mieleeni tuli ensimmäiseksi käsivarrensuojus ruusujen keräämistä varten. Mutta sitten muistelin, mitä sinun edellisen postauksen kesäpuuhalistassa oli eli arvaan, että se on käsivarrensuojus halonkantamiseen. Lämmintä viikonloppua toivotellen...

    VastaaPoista
  18. Voisihan tällä "maisemoida" ja suojata vaikka kaukoputken lintuja tiiraillessa. Materiaali ei ihan käy kuvista ilmi. Toppausta näyttää kuitenkin olevan vaan toisella puolella. Tuo veikattu irtohiha halkotalkoisiin kuulostaa aika ajankohtaiselta, samoin suojus esim. orapihlaja-aidan leikkuuseen. Niiden oksien kerääminen on muistaakseni aika kivuliasta puuhaa. Suojalahje se voisi kanssa olla vaikka veneessä puuhasteluun, verkkoja nostaessa, rapuja pyytäessä. Sitten mieleen tulee vielä ammunta, jos harjoittelee jo tulevaa sorsastuskautta varten, tukijalan polvensuojus! Tässähän näitä, osuisko jokin sinnepäin.

    VastaaPoista
  19. hei, siis tämähän on polvisuojus, voi kontata eikä polveen satu...
    ~alice

    VastaaPoista
  20. Kipsin suojus käsi kun on murtunut niljakkaalla porrastasanteella ;)

    VastaaPoista
  21. Ehdinpäs arvaamaan: minäkin tarvitsen tällaista karhunvattupensaissa - niin on kädet verinaarmuilla kun hiukankin lähestyy. Siis käsivarren suoja.

    VastaaPoista
  22. Minäkin vielä varmaan ehdin mukaan. Tuohan on selvästi juomapullon suojus joko pyöräillessä (ettei pullo kilkata pidikkeessä) tai sitten rullaluistelijan juomapullo vyötärölaukussa pehmusteena.

    VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!