Sivut

maanantai 21. marraskuuta 2016

Messuilua

Taisi olla syksyn kamalin keli, taivas lohmi märkiä rättejä päin bussin laseja, mutta ei haitannut! Suunta Tampere ja Kädentaito-messut. Perjantaina siellä oli ollut 14 000 ihmistä, lauantaina 18 000 ja toivoimme kovasti, että sunnuntaina kävijämäärä jäisi noin kymppitonniin, että mekin 45 melkein susirajalta lähtenyttä mahtuisimme vielä sisään. Anelumme kuultiin, messuilla oli sopivan väljää, eikä jonottaa tarvinnut pitkään missään.


Ihan joka kojun kiertämiseen ei voimat riittäneet, ja myöhemmin iltapäivällä alkoi näkemis- ja kokemiskiintiö olla jo täysi. Mutta paljon näimme, ideoita, tarvikkeita ja valmiita tuotteitakin lähti kotiin viemisinä.




En enää muista, mistä kojusta tämän peiton kuvasin, mutta kiva, tehty ainakin suurimmalta osin Kaffe Fassetin kankaista. Kännykkäkamera ei vain toista värejä ihan todellisina. 


Ihania, mielikuvituksellisia Suomi-sukkia!


Lankavan hauska joulukalenteri. Kuusten taakse pääsee piilottamaan pikku yllätyksiä.


Eteisaulassa keinui joukko ihania virkattuja nukkeja!


Ja ne ostokset. Ensin tekstiiliosasto: Kiss kiss vyötteen alla ei ole tilkkukangasta, vaan taidesukkahousut! Kankaat näyttävät olevan aika eläinpainotteisia, joukossa vähän mustikoitakin.


Sitten tarvike/välineosasto: Ullakalta kahta erilaista tukimateriaalia koekäyttöön ja imukuppikahva tilkkuviivaimiin, Taito-kaupasta hopeakimalteista paperinarua ja Sinellistä korttipohjia kirjekuorineen.


Sitten esteettinen osasto:


Ystävälle joululahjaksi läkkipeltinen lampetti.


Olen koukussa Arja Noran ohuesta metallilangasta muotoiltuihin mekkoihin. Vasemmanpuoleisen olen ostanut edellisiltä messuilta, ja nyt se sai kaverin.


Valohimmelin ostoa harkitsin pitkään, ostin kuitenkin, vaikka hinta vähän hirvittikin. Se on vielä laatikossa odottamassa kokoamista.


D-insinööri kuskasi minua aamuvarhaisella kesken uniensa bussille ja haki matkan jälkeen kotiin. Hän sai tuliaiksi t-paidan kuvan tekstillä. Eikö ollutkin sen arvoinen?

18 kommenttia:

  1. Tosi kivoja juttuja olet bongannut messuilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja paljon jäi vielä näkemättä, jossain vaiheessa tavara- ja ideapaljouden keskellä tulee aina kiintiö täyteen.

      Poista
  2. Ihania rautalankamekkoja ja ilmeisen osuva tuliainen siipalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Olen ostanut aikaisemmim Arja Noralta seinälle laitettavan henkarin (myös mustasta metallilangasta taivutetun) , jossa on enkelinsiivet. Henkarissa on pienet koukut js säilytän korujani siinä.

      Poista
  3. Vau, mitä ostoksia. Itse en jaksanut lähteä Tampereen messuille, olisi pitänyt istua puoli päivää bussissa. Ihania kankaita olet löytänyt ja nuo rautalankamekot ovat tosi viehättäviä. Miehesi on paitansa ansainnut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Rankka reissuhan se oli, melkein kahdeksan tuntia meilläkin meni matkoihin eestaas. Mutta onneksi oli kivaa seuraa!

      Poista
  4. Miehesi on totisesti paidan ansainnut. Tilkkuviivaimen kahvan kertoi joku toinenkin ostaneensa. Se voisi olla kiva. Kerro kokemuksista. Ullakaan siis täytyisi vääntäytyä. Sen aukiolo on vaan tilkkutyökurssin kanssa lähes päällekkäinen ja joutuisin Kehä i tai kehä III ruuhkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kahva on hyvä, palaan siihen varmaan jossain postauksessa.Ullakalla lienee verkkokauppakin?

      Poista
  5. Voi mitä löytöjä teit... matka oli näemmä kaiken sen vaivan arvoinen! Tuliaispaita on just! Kiitos kauniista kuvista, vähä,n niin kuin itsekin olisin ollut mukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Paljon jäi vielä näkemättä, mutta kun pää ei yksinkertaisesti ota yhtenä päivänä kaikkea vastaan.

      Poista
  6. Kivoja ostoksia! Tuollaista tilkkuviivaimen kahvaa en ole edes nähnyt koskaan, ihmettelin että mikä luuri siinä on... Löysitpä sopivan tuliaisen miehellesi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Miksiköhän tämä kännykkäsukupolvi tuota luuria luulee, heillä kun ei enää ole samoja muistikuvia kuin meillä :D

      Poista
  7. Ihanat rautalankamekot, ihastuttavat kerrassaan! Hyviä löytöjä kaikkia ja miehenkin tuliainen varmasti mieleen! En tänäkään vuonna ollut messuilla, mutta kiva on katsella aina muiden löytöjä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Löysin nuo Arja Noran rautalankatyöt ensimmäisellä messureissulla joitakin vuosia sitten ja sen jälkeen olen aina käynyt katsastamassa, mitä hänellä on. Ensimmäisenä vuonna en raaskinut ostaa sitä, minkä olisin halunnut ja vastaavaa ei ole vielä tullut eteen. Siksi näitä pikkumekkoja poimin mukaan.

      Poista
  8. Kivoja juttuja bongasit. Tuo valohimmeli onkin mukava juttu. Voisikohan itse tehdä paksuista pilleistä ja pujottaa ohuen ohut led-ketju sitään. No tuli vaan mieleeni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valohimmeleitä on tehty valkoisesta sähköputkesta ja sinne sisään on laittettu ihan tavan marketista ostettuja led-valoja. Itse asiassa itsekin ostin tämän osittain malliksi, jos seuraavat tekisin itse.

      Poista
  9. Kiitoksia Tiinatei kiss kiss-kojulla vierailusta :-). Kivaa joulunodotusta toivottaa, kiss kiss-maakari Maiju

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju. Enä ole ennen etsinyt mekkoa sukkahousuihin, kun se yleensä on mennyt päinvastoin. Palaan todennäköisesti verkkokauppaasi...

      Poista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!