Sivut

maanantai 2. maaliskuuta 2015

Verkkoihin tarttunuttaNyt on matkalaukut purettu (tässä kohtaa ystäväni sanoisi, että et kai hyviä laukkuja pura!) ja matkan saaliskin tuli kuvattua. Kvilttaaja epäili minun vain huljuttaneet verkkoja Barcelonan vesissä, mutta ihan niin tyhjäksi ei saalis kuitenkaan jäänyt. Olin kalassa (siis samalla logiikalla kankaassa) aika suurisilmäisillä verkoilla, joten saalis ei ole kovin suuri. Kiusaus verkonsilmien pienentämiseen oli kyllä kova, mutta nyt mennään näillä. (Kiusauksen voittamisessa auttoi ainakin kaksi tulossa olevaa tilaisuutta kankaiden hiplaukseen ja hankintaan, Tilkkupäivät ja riehakas tilkkuretki tutussa porukassa huhtikuulla). Batiikkeja lähdin etsimään ja niissä pitäydyin. Nämä neljä kangasta löytyivät edellisessä postauksessa mainitussa BCN Patchworkista. Metrihinnat Suomen luokkaa, eli vain batiikkien takia ei kannata Barcelonaan matkata.


Nauhakaupan saaliskin jäi näihin. Olisi pitänyt tietää, mihin nauhaa käyttäisi, että siitä suuresta valikoimasta olisi löytänyt jotain järkevää. En kyllä tiedä näidenkään määränpäätä,ehkä se aikanaan selviää. Edellisen postauksen hemaiseville helmirimpsuille en keksinyt millään käyttöä, vaikka kuinka yritin. Sitten kun keksin, voin tehdä uuden matkan niitä hakemaan.

15 kommenttia:

 1. Olet kuvannut kauniit ostoksesi hyvin aistikkaasti.

  VastaaPoista
 2. Kovin kauniita ovat ostoksesi, mitähän kaikkea kivaa niistä syntyykään:)

  VastaaPoista
 3. Hienoja värejä, todella hienoja!

  VastaaPoista
 4. Kauniita batiikkeja löysit. Nauhatkin ovat sieviä. Ihailtavan kurinalaiset ostokset.

  VastaaPoista
 5. Hyvä saalis, kohtuudella herkkuja :)

  VastaaPoista
 6. Ihant batiikit! Sinäpä sen sanoit, jos tietäisi, mihin vaikkapa nauhaa tarvitsee, olisi paljon helpompi tehdä valintoja. Mutta ilman määränpäätä tulee ostettua liikaa tai ihan väärin. Kauniita nauhoja joka tapauksessa olet valinnut. Alinta nauhaa voisin heti laittaa farkkuhameen helmaan.

  VastaaPoista
 7. Onneksi olkoon maltillisuudesta :) Kauniit batiikit! Ja alin nauha on superkaunista - kukkivaa suopursua.

  VastaaPoista
 8. Ihanat tulkut! Noista on mukava suunnitella jotain kivaa.

  VastaaPoista
 9. Kauniit batiikit löysit siitä kangaspaljoudesta ja ihanaihkut nauhat!

  VastaaPoista
 10. Aivan ihania juttuja olet haaviisi saanut! Tikkauskurssi on enää parista ilmoittautujasta kiinni, ilmoittautumisesi auttoi asiaa eteenpäin, ja vielä on pari viikkoa aikaa odotella ilmoittautujia, ennen kuin tehdään lopullinen päätös.

  VastaaPoista
 11. Hyvin on hermo pitänyt kangas-ja nauhakaupoissa, vaikka tarjonta on ollut ylenpalttinen.

  VastaaPoista
 12. Ei tainnut tulla ylipainoa noiden kanssa. Hienot ostokset.
  Tukholmassa on muuten kanssa hieno nauhakauppa jossa myös niitä timanggirimpsunauhoja.

  VastaaPoista
 13. Kivoja batiikkeja! Ja minäkin IHAILEN maltillisuuttasi ostoksien suhteen ;)

  VastaaPoista
 14. Huisin hienot kankaat ja ihanat sävyt. Kannatti jo noiden ostosten vuoksi käväistä Barcelonassa! Hyvää naisten päivää sinne!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!