Sivut

sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

VTHM:n saalis

Käväisin eilen hämäläisten kanssa Välttämättömien Tilkkutarvikkeiden HankintaMatkalla, joka oli taas kerran niin hauska! (Kurkkaapa Seloskan blogiin, niin saat pientä vinkkiä asiallisista bussikeskusteluista).  Edellisen postauksen kommenteissa aneltiin esittelyä saaliista, ja kun kauniisti pyydetään, niin esittelenhän minä. 


Batiikkeja, näitähän minä lähdin hakemaan, kun batiikkipeiton teko päättyi kuin sen kaksijalkaisen elikon lento materiaalin loppuessa. 


 Nämä eivät ole eilisen retken saalista, sain nämä Tejeltä kangasvaihdossa, tässä oli vain hyvä paikka esitellä. Eivätkä ole oikeasti näin punaisia.


Löysin aika kauniita harmaita, käyttötarkoitukselle on alkutekijöissään oleva suunnitelma. Valkoista kangasta sain myös, mutta sen ehdin nakata jo pesukoneeseen.


Sitten suunnittelemattomat ostokset: Punaisena hehkuva kukkakangas oli pakko ottaa mukaan, ja ettei se olisi tuntenut oloaan yksinäiseksi, niin vähän muutakin punaista tarttui sen kylkeen.


 Ja pieni pala kevättä! Tämä ei ole yksinäinen, sillä tätä odotti kotona monta hehkeää kaveria. Yhden Balipops-pakkauksenkin ostin, kun halvalla sain, mutta se on näköjään karannut kuvista.

Kävimme siis Forssan Kankaisella (kiitos Merjalle upeista tarjoiluista ja loistavasta palvelusta!) ja Humppilassa Tilkkutexissä. Ja Kankaisen vieressä on oikein kiva mekkopuotikin, mutta saalis sieltä onkin jo ihan toinen tarina.

Ja ostosten lisäksi tarjolla oli runsaasti mielenvirkistystä loistavan matkaseuran muodoss, kiitos kaikille mukana olleille ja etenkin Sannalle retken järjestämisestä!

33 kommenttia:

 1. Kateudesta vihreänä täällä luettiin postausta ja mitä pidemmälle pääsin sen vihreämmäksi muutuin:) Varmasti oli mukavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Eikö keväällä kuulukin vähän vihertää...

   Poista
 2. Hei Leena! Vihreana taallakin... voin vain arvailla kuinka poskilihakset on kipeina nauramisesta! Ihana etta loysit kaikkea kaunista. Harmaatkin nayttavat mielenkiintoisilta ja leppikset on tietysti ihan super. Mielellaan naihtais mekkojakin! Koitan tehda kesapaitoja ja lisa ideat ovat aina tervetulleita. x Teje

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva päivä oli, harmaisiin olen tpsi tyytyväinen. Mekot taitavat jäädä täällä esittelemättä.

   Poista
 3. Aivan ihastuttavia kankaita olet löytänyt, viherrän myös hieman, (vain hieman...:D) tätä lukiessani, uskon, että oli mukava ja energiaa tuottava matka! Keväinen kangas on aivan ihana:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan energiaa tuottava, vai pitäisikö käyttää muotitermiä voimaannuttava :D

   Poista
 4. Kyllä kannatti! Kauniita kankaita - ja kaikki hypisteltynä ja hyvässä seurassa!

  VastaaPoista
 5. Hyvät on ostokset! Minua innostaa erityisesti nuo harmaat! Ja alin kevät. Se on niin pirteä ja iloinen.

  VastaaPoista
 6. Uskomattoman hienot harmaat. Ettet vaan käsitellyt kuvankäsittelyllä jotain värikkäitä harmaasävykuvaksi. Kovin usein harmaat shiftaavat milloin minkin värin suuntaan ja näyttävät vierekkäin aseteltuna kummallisilta. Täytyypä lukea tuota enne tuntematonta seloskan blogia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan on oikeat harmaat, tyytyväinen olen itsekin. Kaksi vasemmanpuoleista ovat Kankaiselta, muut Tilkkutexistä, mutta mahtuivat samaan kuvaan.

   Poista
 7. Mitä herkkukankaita! Kyllä alkoi ideat täälläkin syntyä noista.

  VastaaPoista
 8. Voi kun kuulostaa kivalta reissulta! Hieno saalis, tykkään kaikista :)

  VastaaPoista
 9. Ooh, ihania! Tahdon kanssa tilkkumatkalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keräät bussillisen/tilataksillisen porukkaa ja suunta kohti Forssaa ja Humppilaa! Eiköhön Kankaisen Merja teillekin kahvit keitä, kun ilmoitatte tulostanne. Porukassa on kangasshoppailukin kivempaa!

   Poista
 10. Tosi kivoja kankaita! Ihan mahtavaa, jos pääsee vielä tilkkuystävien kanssa matkalle, joka suuntautuu kangaskauppoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaverien kanssa shoppaaminen on todella mahtava juttu!

   Poista
 11. Saalistusmatkasi on onnistunut kaikin tavoin. Kankaat ovat upeita ja melkein voin kuulla korvissani iloisen naurun ja mukavat jutut matkan varrelta.

  VastaaPoista
 12. Hehkuvia värejä ja kevättä (kevään vihreää) kankaissasi - toki monta muutakin väriä. Olet onnellinen hankinnoistasi ja syystäkin! Kaupan päälle teillä oli iloinen matka!

  VastaaPoista
 13. Ostosreissut ovat aina mukavia mukavassa seurassa:) Saalis matkalta on oikein hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, näille reissuille tulee lähdettyä, vaikka ei edes olisi akuutteja tarpeita, mutta seura on niin mukavaa!

   Poista
 14. Kauniita kankaista. Harmaan sävyt on hyvin kauniita!

  VastaaPoista
 15. Kyllä olet saanut ihania kankaita. On ne ostosreissut hauskoja ja mukavia, kun porukka on kankaisiin "kapsahtanut"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, miten käy tulevana viikonloppuna Lahdessa! Tapaamisiin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!