Sivut

lauantai 25. tammikuuta 2014

Olen reipas räsymatto


Olet reipas räsymatto.
Näet uusia mahdollisuuksia kaikkialla ja nautit, kun keksit uutta käyttöä vanhoille materiaaleille. Tykkäät tehdä reilulla otteella, sentti on mittanauhassasi pienin mitta. Mutta mitä sitä turhaan jännittämään, eikös tässä pitänyt saada valmista ja nauttia tekemisestä?

Tällaisen tuloksen sain Suuren käsityölehden testissä Testaa, mikä käsityö olet. Testin idea oli selvittää, minkälainen on käsityöminäni. Testi löytyy täältä

Jaaha, mitenkähän tuohon tulokseen pitäisi suhtautua? Onkohan siellä edes tilkkutyövaihtoehtoa?

Räsymaton kuvaa ei löytynyt varastoistani, pitää tyytyä
talvimaisemaan!

12 kommenttia:

 1. Minunkin piti heti kokeilla. Räsymatto tuli. Tein toisen kerran ja vastasin muutamaan kysymykseen eri tavalla. Ja räsymatto tuli siitäkin.

  VastaaPoista
 2. No hei, täällä on sitten toinen reipas räsymatto. Ja tilkkutöitä teen, ikävä kyllä, sillä samalla räsymattotyylillä :-)

  VastaaPoista
 3. Sain tulokseksi: Olet pikkutarkka pitsiliina. Olen tehnyt aikaisemmin testin ja nyt taas, en muista vastasinko samalla lailla, mutta tulos oli sama.

  VastaaPoista
 4. Hauska juttu. Kiitos vinkistä. Olen pilkuntarkka pitsiliina. Kuvana todella vaatimaton virkattu pitsiliina. Olisi edes ollut kunnon frivolité-pitsiliina. Oikeasti olen melkoisen boheemi tekemisessä, vai olenko?

  VastaaPoista
 5. Hei! Hauska juttu! Ajattelin olevani ehka rasymatto ja kun en ollutkaan kirjautunut blogiini ja piti kayda tekemassa se ensin niin tein sitten testinkin ... iloinen rasymatto tuli! Kiva se pyorea mattokin! Rakastan rasymattoja! Ostin tanaan muuten liput Suomeen huhtikuun alulle! Terveisin Teje

  VastaaPoista
 6. Kiitos kivasta linkkivinkistä:)
  Pitipä heti mennä kokeilemaan mitä siellä sanotaan.Sain tulokseksi saapassukka?

  VastaaPoista
 7. Lisää pilkuntarkkoja pitsiliinoja. En ole pitsiliinaa eläessäni tehnyt, mutta tilkuntarkka olen, olenhan nimeltänikin pilkun, ei vaan Tilkunviilaaja.

  VastaaPoista
 8. Pitsiliinahan täällä koreilee;o)... vaikka ehkä räsymatto haluaisin olla1?!

  VastaaPoista
 9. Minäkö pitsiliina? En ikinä. Kauniin ja kylmän näköistä talvea näyttää olevan teilläkin päin.

  VastaaPoista
 10. Täällä vielä yksi reipas räsymatto.

  VastaaPoista
 11. Kiitos linkistä! Hassua että olin värikäs villapaita, vaikka en vastannut mitään suoraan lankoihin liittyvää. Kaikkein hassuinta siinä on että ennen tilkkuiluani olen todellakin neulonut paljon ja jopa sen Könösen villapaidan jota nyt ehdottivat!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!