Sivut

lauantai 1. helmikuuta 2014

Edes jotain esiteltävää

Onhan tässä tietysti vähän selittelyn makua, mutta laiskana en ole ollut. Ompelukone käy kuumana ja välillä ompelijakin. (Ompelijan kuumeneminen johtuu enemmänkin harrastuksia vakavasti häiritsevän leipätyön paineista kuin ompeluksista) Menossa olevat ompeluprojektit ovat nyt sellaisia, etteivät ne kestä vielä päivävaloa. Mutta palataan asiaan viimeistään huhtikuun alussa...

Glogetrotting-BOMeista uusimman Venetsia-blokin päätin kuitenkin ommella kaiken muun välissä ja  keskellä. Se näytti helpolle, ja sitä se olikin. Purin vain yhden sauman. Blokin koko on 10,5 x10,5 tuumaa, ja todennäköisesti se asettuu tammikuussa ommellun suuren Washington DC- blokin vierelle lopullisessa työssä.


Kuumentunut ompelija pääsee onneksi välillä jäähdyttelemään: lunta pukkaa siihen tahtiin, että kolaa on viisainta käydä puskemassa tasaisin väliajoin. Tuima tuuli pitää huolen jäähdytyksestä. Antaa tulla vain  taivaan täydeltä, sukset ovat olleet lähtövalmiudessa jos useamman viikon.

6 kommenttia:

 1. Noit BOMeja on sitten kiva katsella, vaikka niiden rytmi ei sovi minulle. Ihanaa sinistä tässä blokissasi.

  VastaaPoista
 2. Hyvä kuitenkin että on tuo kuuma ja kylmä tasapainossa:)

  VastaaPoista
 3. Hienot värit blogissa ja hyvä kun välillä saa käydä ulkona jäähdyttelemässä-:)

  VastaaPoista
 4. Kaunis ja raikas.Sopii talvisen ajankohdan väreihin ja varmasti myös hyvin aikaisemmin ompelemasi blokin viereen.

  VastaaPoista
 5. Tämä on oikein kiva blokki. Tuo kirjava tuolla välissä on oiva idea saada kuvioon ilmettä.

  VastaaPoista
 6. Hiano plokki, värit o hyvät. Tääl meil o jo suajkeli, en tiä kui kavva lumet kestää.

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!