Sivut

torstai 22. toukokuuta 2014

Kantokonsepti

Tilkunviilaaja lanseerasi käsitteen kantokonsepti tarkoittaen miehistä pussukkaa (menihän se näin, Tilkunviilaaja?) Siispä tämän, jo aikaisemmin valmistamani tilkkupinnan lopputuote on kantokonsepti tietokoneen piirtopöydälle. Käyttäjäkunnassa on kyllä molempia sukupuolia, mutta kirjekuorimallinen kantokonsepti ei mielestäni täytä pussukan vaatimuksia; pussukan kuuluu jotenkin pussottaa.  


Valmiin kantokonseptin koko on n. 39 x 27 cm. Tilkkupinnan alla on kovikehuopa, johon tilkkupinta on tikattu. Vuorina on puuvillakangas, paitsi piirtopöydän näyttöä (vai onko se edes näyttö, mutta joku sellainen) vasten on pehmeäpintainen vuorimateriaali, jonka nurjalla puolella on ohut vaahtomuovi. Piirtopöytä on niin litteä, ettei kantokonseptin kulmiin tarvinnut tehdä pohjavekkejä.


Kantokonsepti sulkeutuu tarranauhalla. Sisällä ei ole taskuja eikä muitakaan ylimääräisiä härpäkkeitä tilaajan toivomuksesta.


Paljon kiitoksia kommenteistanne edelliseen postaukseen. Ehkä joskus saan ehdottamanne ohjeen aikaan toisesta kantokonseptista, nesessääristä, vai mikä se nyt olikaan. Se ei jäänyt minun käsiini, joten joudun tekemään itselleni toisen.

Uusille lukijoille lämpimästi tervetuloa!

11 kommenttia:

 1. Molemmat pussukat, ei kun kantokonseptit, ovat kivannäköisiä - pirteät värit.
  Piirtopöydän kantolaukusta on lyhyt matka iltalaukkuun.

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs konsepti: tummaa kangasta ensi silmäyksellä luulin liituraidaksi, tikkauksien ansiosta erittäin business-like-ulkonäkö.

  VastaaPoista
 3. Oma piirtopöytäkin kaipaisi suojaavaa pussukkaa. Värit ovat kivat ja hienosti tehdyltä näyttää.

  VastaaPoista
 4. Heippa! Tosi hieno kantokonsepti ... kuinkahan kaantaisin Kreikaksi! Tein omalle tabletilleni samantapaisen ja tykkaan kovasti. Hauskaa viikonloppua! x Teje

  VastaaPoista
 5. Tuo liituraita sopii hienosti miehisempään versioon! Hieno!!

  VastaaPoista
 6. Upeita innovaatioita: nimet ja tuotteet! Niin herkkuvärejäkin!!!

  VastaaPoista
 7. Kantokonsepti on kyl hiano sana, sopii käyttöö. Ja pussottaa hyvä verpi. Tää Septi o hiano.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!