Sivut

keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Odotus

Ostin Tilkkupäiviltä pieniä kuvapaneeleja mielessäni ystävä, jonka pussukkaan niitä voisi upottaa. Pinkin ystävälle ei tarvinnut kauan miettiä pussukan muita värejä.


Toisen puolen kuvassa on turkoosi mekko, ja tilkuistani löytyi kangasta, joissa on pinkkiä ja vaaleaa turkoosia. Ensin arastelin laittaa turkooseja paloja mukaan, mutta nyt tykkäänkin enemmän kaksivärisestä puolesta. Mietin pitkään, miltä pinkki kiemuratikkaus näyttää turkoosin päällä, mutta mielestäni se oli ihan hyvä ratkaisu. Paneelikuvien vaaleat taustat tikkasin pienillä kiemuroilla luonnonvalkoisella langalla, pinkin ja turkoosin pinnan isommilla kiemuroilla pinkillä langalla.


Pussukan nimi on Odotus, juhliahan nuo pussukan kyljissä olevat mekot ja asusteet selvästi odottavat. Korkeus on 18 cm, leveys vetskarin kohdalta 21 cm ja pohjan leveys 7 cm.Vuorina on samaa pinkkiä, mitä on turkoosin mekon vasemmalla puolella. Tilkkupinta on tikattu huopakovikkeeseen. Sisätaskua en tehnyt, pussukka on aika pieni, eikä tasku tuntunut käyttökelpoiselle vaihtoehdolle. Vetoketjussa on turkoosista ruutukankaasta ommeltu lenksu.

Kiitos kommenteistanne kerhomekkoon (en muuten edes tiedä, miksi sen nimi on kerhomekko?).
Toivottavasti kaavoja löytyy mekon tekoa halajaville. 

Ja uusille lukijoille lämpimästi tervetuloa!

12 kommenttia:

 1. Kauniita kumpikin puoli, paits etupuoli parempi ;)

  VastaaPoista
 2. Hei! Tosi herkullinen ja turkoosi lisaa ihanuutta! Mun uus pinkki muki kavis seuraks. Hauskoja juhlia! x Teje

  VastaaPoista
 3. Ihanan pirteä pussukka. Värit ovat just minunkin lempparit. Kerhomekkokoin on oikein onnistunut. Minullakin on jossain se lehti... kun vaan löytäisi sen jostain ;)

  VastaaPoista
 4. Upea pussukka ystävälle! Värit kerrassaan ihastuttavat.
  Pitää katsella tuo Moda lehti jostain, josko vielä saisi kaavan kerhomekosta.

  VastaaPoista
 5. Kivan sähäkkää pinkkiä kauniissa pussukasssa.

  VastaaPoista
 6. Ihana juhlapussukka, niin kauniit värit!

  VastaaPoista
 7. Kuten Kvittaaja sanoo pinkki rulettaa. Tyttäreni tykkäisi juuri tuosta pussukasta koska.....se on pinkki ja siinä on......ihania juhlamekko kuvia!! Teetko tiinatei tuon tikkauksen ihan tavallisella koneella vai onko sinulla siihen erillinen kone? Kysyy taas tietämätön tilkkulun aloittelia :)

  VastaaPoista
 8. Ihastuttavat pussukat. Väri vetää puoleensa:)

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!