Sivut

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Chubby Churn Dash Mini


Aurifin MiniQuilt eli Chubby Churn Dash. Koko on tikkaamattomana n. 61 x 61 cm, yhden blokin koko  n. 14 x 14 cm. Tämä on nyt vähän sellainen no-joo-tulipahan-tehtyä -työ. Kuvakin on hämärässä kuvattu ja huono sekä työ roikkuu miten sattuu, kun en laiskuuttani teipannut sitä komeron oveen kuin yläreunasta. En ole oikein itsekään varma, mitä tästä ajattelen. Yritän nyt roikottaa sitä erilaisissa paikoissa, jotta löytäisin sille paikan ja käyttötarkoituksen. (vrt. edellinen mini). Jonkun aikaa se saa kyllä olla ihan itsekseen, koska lähden huomenna etsimään batiikkeja.
Toivottavasti en mene merta edemmäs kalaan?

9 kommenttia:

 1. Nopeastipa tuon teit. Churn dash -blokki jättää viileäksi. Olen miettinyt, mikä siinä on että se ei oikein tempaa mukaansa, vaikka on sinänsä ihan ok.

  VastaaPoista
 2. Äkkiää saitkin valmiiksi, minä pidän väreistä, ovat ennuste keväästä ja kesästä!

  VastaaPoista
 3. Sinulla ei nykyään missään kestä kauaa! Kyllä sillekin jostain paikka löytyy.

  VastaaPoista
 4. Kyllä sinulta syntyy näitä nättejä peittoja. Tämäkin on niin nätti ja samoin tuo edellinen.

  VastaaPoista
 5. Sinua ei vaivaa ainakaan kevätväsymys, kun valmista syntyy ihan urakalla. Minusta tuo Mini on oikein kaunis ja varmasti löytää paikkansa.

  VastaaPoista
 6. Ihana keltakimara, kauniit kankaat olet löytänyt - enkä edes ole isommin keltaisen ystävä! Mallikin on mielestäni kiva, mutta olisikohan tummempi tausta nostanut blokit enemmän esiin? Sieluni silmillä näen sammaleenvihreän keltaisten väriparina. :o)

  VastaaPoista
 7. Hei Leena! Oikein hyva! Tykkaan tuosta blokista ja haluaisin tehda itsekin! Myos keltainen ja sininen ovat hyvat varit! Kauniit kankaat! x Teje

  VastaaPoista
 8. Kauniit värit ihana kokonaisuus! Ja viimeistelty työ.

  VastaaPoista
 9. Olet kyllä ahkera ja taitava. Itsehän en saisi aikaiseksi mitää tuon peiton veroista. Luulen että paikka tällekkin peitolle löytyy, mulle ainakin kelpaisi <3

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!