Sivut

maanantai 28. syyskuuta 2015

Viime tippa ...

... on paras motivaattori. Pidin tiukasta aikataulusta huolimatta kiinni siitä, että ompelen kantin toisen reunan käsin. Vajaa kahdeksan metriä, siihen meni aikaa Columbo, Arto Nyberg, Midsomerin murhat, Pintaa syvemmälle ja varttitunti Siltaa. Tänään tein viimeistelysiistimisen ja kiinnitin nimilapun. Nyt Valoa ikkunoissa- peite lähtee Mäntyharjun kesäkurssin näyttelyyn. Huh, mitähän nyt tekisi?


8 kommenttia:

 1. Kiva, että jaksoit ommella ja pitää aikataulusta kiinni. Hieno peitto.

  VastaaPoista
 2. Aikamoinen guru olet, jos pystyt seuraamaan Siltaa samalla kun ompelet! Joko guru tanskassa/Skoonessa tai sokkona ompelemisessa. Hyvä silti, että sait peittosi ajoissa valmiiksi. Kiva, että muutkin pääsevät ihailemaan sitä!

  VastaaPoista
 3. Olipa jännittävä seurata peittosi valmistumista!!! Ja hyvin tsemppasit! Voit olla ylpeä, kun loihdit taas kaunista ;)

  VastaaPoista
 4. Ihana aikamääre :) Onnea valmiin peiton johdosta!

  VastaaPoista
 5. Siitä tuli todella hieno, onnittelut!

  VastaaPoista
 6. Varmasti ihana tunne kun on valmis. Kaunis peitto!
  Totta! Se viime tippa on paras motivaattori myös minulla!

  VastaaPoista
 7. Viimetippa lienee kaikille tuttu ja ihan paras kirittäjä. Minäkin ompelen aina käsin reunakantin nurjalle. Joku fiksu sanoi kerran, että se on kuin hyvästelisi työn, kun ompelee käsin. Samalla se on hyvin meditatiivista paitsi jos katsoo kaikki mahdolliset sarjat siinä samlla : )

  VastaaPoista
 8. Kuulun myös näihin viimetippaihmisiin, silloin saan parhaiten aikaiseksi ja nopeasti:) Ompelen myös reunakantin nurjalle käsin oli pieni tai iso työ.
  Hienoa työtä ja kaunis peitto, nyt sitten vain uutta peittoa tekemään!

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!