Sivut

lauantai 12. syyskuuta 2015

JumppakassejaOlen tehnyt hirsimökkiblokeista kasseja "väkkärämenetelmällä" (eka, toka, kolmas). Nimen olen antanut siitä, että ennen kasaan ompelua kassi näyttää tuulimyllylle tai väkkärälle. Olen tykännyt kassin mallista, koska kassin pohjasta tulee neliön muotoinen, ja  kassi on helposti pengottava muotonsa ansiosta. 

Eurokankaasta löytämästäni jumppa-aiheisesta kassista tein kaksi kassia, nyt ilman hirsimökkejä. Olivat vähän nopeatekoisempia. Todennäköisesti nämä jäävät ainoiksi kokeiluiksi isoista kangasneliöistä tehtyinä. 


Kirjavamman kassin tein ensin, ja siitä tuli  - hmm, kirjava. Seuraavaan otinkin sitten vain yhden värin jumppakankaan kaveriksi. 


Saadakseni ruudut menemään tasan kassipinnassa, vihreän kassin pohjasta tulikin sitten yksivärinen. 

5 kommenttia:

 1. Aiot siis käydä ainakin kaksi kertaa viikossa jumpassa? Kun oikein kaksi kassia olet tehnyt. Reippaanoloisia kumpikin.

  VastaaPoista
 2. Iloisia ja hauskoja jumppakasseja, kivoja! Hyvänmallinen kassi.

  VastaaPoista
 3. Hauska jumpparikangas. Kahvat on hyvän pitkät, kun kassin saa kainaloon!

  VastaaPoista
 4. Kiinnostava malli. Hauska jumppakangas, ainakin titää mitä käyttöä varten kakkit ovat.

  VastaaPoista
 5. Kivat, iloiset kassit jumpalle!

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!