Sivut

perjantai 6. huhtikuuta 2018

Viimeinen mysteeripostaus

Nyt tämä sitten loppuu. Mysteeristä postaaminen nimittäin. Muistiinpanojeni mukaan olen aloittanut sen marraskuun lopussa, ja pari päivää sitten ompelin viimeiset pistot.


Tikkasin peiton vaihtuvavärisellä oranssilla, joka upposti pintaan hyvin. En halunnut tikkauksen hypäävän kovin näkyvästi silmään, koska pinnassa on tapahtumaa ihan riittävästi.
 

Turkoosit reunapalat tikkasin turkoosilla langalla ja suorilla tikkauksilla. Lakanakankaasta leikattu kantti toimi yllättävän hyvin. Koko kaupungista ei löytynyt muuta kanttikangasta, vaikka kolusin kaikki kolme kangaskauppaa. 


Viimeiset tuuletukset. Yritin ensin käyttää miestä kuvaustelineenä, mutta ei riittänyt hänen ulottuvuutensa.  Liukkalla terassilla jakkaran päällä keikkuminen oli työturvallisuusriski. Peitto on . 184 cm leveä ja 222 cm pitkä. Piti tyytyä tekemään kaiteelta lumityöt ja odottaa se kuivumista ennenkuin uskalsin levittää peiton sen päälle. Nyt peitto on jo pakattu lähtemään tulevalle omistajalleen. Ai niin, nimesin peiton uudelleen. Bonnie Hunterin antama nimihän on On Ringo Lake. Olisin voinut tietysti paikallistaa nimen On Jänky Lake'ksi, mutta tämä on nyt Pienistä palasista. Ja niitä palasia on 2500.


14 kommenttia:

 1. 2500 pientä tilkkua! Kyllä voit onnitella itseäsi saatuasi peiton valmiiksi. Kaunis peitto, jossa turkoosit palaset sekä reuna piristävät punavaltaista kokonaisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Helena! Nyt ne pienet palaset on "kaikk yhes koos"

   Poista
 2. Lämpöiset onnittelut.Voit kyllä nostaa vaikka skumppalasin työllesi,niin on upea.En voi kuin ihastella kuin joku jaksaakin tehdä noin ison työn.Joko seuraava on listalla?

  VastaaPoista
 3. WAU!!! mahtava! En osaisi noin hienoa tehdä!

  VastaaPoista
 4. Kyllähän peitolla täytyy olla oma nimi. Upea lopputulos. Hienoa, että peitto lähti käytettäväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kvilttaaja! Olen tyytyväinen, että peitto löysi kodin.

   Poista
 5. On kyllä hieno peitto! Onneksi olkoon.

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka kaunis, harmooninen ja näyttävä työ! Taputus olalle. Olet mestari!

  VastaaPoista
 7. Upea peitto ja on tuossa ollut kokoamista, omani jäi jo alkuvaiheessa do-listalle, en jaksanut edes aloittaa, joten hatun nosto, että sait valmiiksi ison työn noin pienistä palasista!!

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!