Sivut

tiistai 19. lokakuuta 2021

Tilkkutie 10 v

 Ensimmäisen blogipostaukseni olen julkaissut 30.10.2011. Enkä ollenkaan arvannut, mitä kaikkea Tilkkutie on tuonut tullessaan. Tärkein niistä on ilman muuta monet tilkkuystävät.
Kiitos teille, jotka olette jaksaneet tavata tekstejäni ja kommentoida niitä kaikki nämä vuodet.

Ensimmäisinä blogivuosina arvonnat blogeissa olivat aika yleisiä. Nyt en ole enää pitkään aikaan nähnyt niitä, joten laitanpa blogin 10-vuotissynttäreiden kunniaksi arvonnan pystyyn!


 Arvon kolme neljän fat quaterin Kaffe Fasset-nippua tähän postaukseen kommentoineiden kesken (1 arpa/osallistuja). Arvan saat, kun kerrot kommentissasi, mikä 10 vuoden aikana tekemistäni tilkkutöistäni on mielestäsi kaunein/mielenkiintoisin/kummallisin tai mitä määrettä haluatkaan käyttää. 

Jätä kommenttisi viimeistään lauantaina 30.10 klo 24 mennessä, niin olet mukana arvonnassa. 

Jään mielenkiinnolla odottamaan kommenttejanne!

Onnea arvontaan!

 

30 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisin on joulukuusi. Se innoitti minutkin tekemään sellaisen.

  VastaaPoista
 2. Minua sävähdytti tämän syksyinen juttusi ja kuvat kauniista, värikkäästä pöytäliinasta. Sellaisesta haaveilen itsellenikin.

  VastaaPoista
 3. Paljon Onnea 10v:lle:)
  Muistelen myös että arvontoja oli alkuvuosina useinkin ja ne ovat aina kivoja:) Toivottavasti tämä antaisi pienen sykäyksen toisillekin järjestää niitä:)
  Kyllä sinun työsi ovat kaikki kauniita ja mielenkiintoisia. Vaikea on valita yhtä mutta kun arvonta sitä vaatii niin sanon myös pöytäliinan joka valmistui hetki sitten. Tekisi niin mieli tehdä itsekin;)

  VastaaPoista
 4. Sinä taitavavosaava tekijä teet ainoastaan kauniita tlitä. Onneksi olkoon blogillesi.

  VastaaPoista
 5. Onnea 10 vuotiaalle blogillesi. En osaa nimetä kauneinta/kauheinta tilkkutyötäsi. Blogisi on kuitenkin ensimmäisiä, joita olen alkanut seuraamaan vaihtelevasti.

  VastaaPoista
 6. Bobby field, värit ovat niin mehevät

  VastaaPoista
 7. Pistitpä pahan tehtävän valita mielenkiintoisin työsi. Yksi sellainen on seinävaate Paved with Gold (julkaistu 21.1.2021.), joka on sinun valitsemillasi kankailla paljon parempi kuin alkuperäinen englantilainen.

  VastaaPoista
 8. Onnittelut 10-vuotiaalle🪡🧵. Kättesi jälki on aina upeaa. Minulle on jäänyt töistäsi yksi ylitse muiden. Peittosi "Marraskuu"❤🧡💙💜💛💚

  VastaaPoista
 9. Onnittelut 10-vuotiaalle! Suosikkini on Marraskuu. Värikkyys päällipuolella ja marraskuun harmaus taustalla. Terv. Tarja O

  VastaaPoista
 10. Kaikki työsi kauniita ja onnittelut.
  Silloin kun itse pidin blogia niin seurasin sinun postauksia aina. Nyt seuraan sinua facessa

  VastaaPoista
 11. Tykkään erityisesti "Metsäläiset"-peitosta. Minulla useampikin Elizabeth Hartmanin ohje odottamassa. Ehkä Fasset kankaat antaisivat potkua aloitukseen��.

  VastaaPoista
 12. Hei,seuraa myös blogisi on ihana lukea tilkkutyön blogeja.Värikäs pöytäliina on jäänyt mieleen on aivan hurmaavat värit.

  VastaaPoista
 13. Onnittelut 10-vuotiaalle. Upeita ja mielenkiintoisia töitä pullollaan oleva blogi. Hienoa, että jaksat bloggata edelleen. Toivottavasti upeat fassetit päösevät hyvään kotiin. Minä en ole mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 14. Metsäläiset. Se pn saanut Jämsän tilkkukillan tekemään "naamakirjan" 25v näyttelyymme. Teimme sen jo viime vuonna mutta koronaepidemia on estänyt näyttelyn rakentamisen...petästä vielä kuuluu. Innostuimme todella siitä. Kiitos ! Anitta Hakola

  VastaaPoista
 15. Onneksi olkoon merkkipaalun johdosta! Olipas vaikea tehtävä. Ekaksi tuli kyllä mieleen Marraskuu, sitten ensimmäisestä sijasta tulivat kilvoittelemaan Metsäläiset ja Lintupeitto. Niin kävi että Lintupeitto voitti! Muita mainetekoja ovat ainakin nerokas patalappuohje 2012 ja nimipäiväpostit 2015. Kiitos sinulle kaikista ihanuuksista!

  VastaaPoista
 16. Paljon kiinnostavia töitä. Ulla M

  VastaaPoista
 17. Onneksi olkoon 10-vuotiaalle! Löysin tänne FB-postauksesi kautta. Hatunnosto postauksista, joita olet jaksanut itse tilkkuilun lisäksi vielä tehdä. Luin muutamia alusta ja muutaman uusimmista. Mielenkiintoisen matkan olet tehnyt ja näköjään paljon oppinut. Se violettireunainen pöytäliina on hieno!

  VastaaPoista
 18. Onnea 10-vuotiaalle! Sinulla on niin paljon erilaisia ja upeita tilkkutöitä, että niistä on hankala valita vain yhtä... Mutta tuo "Suljettu kruunu"-työ oli kyllä sekä erikoinen että hieno.

  VastaaPoista
 19. Onnea blogillesi. Kiva että olet jaksanut kirjoittaa, mukava aina poiketa. Viimeisimmistä töistä on jäänyt mieleen tuo värikäs pöytäliina. Aikaisemmista kylpytakki, jolla osallistuit kilpailuun. Se erottui positiivisesti kaikista perinteisistä essumekoista.

  VastaaPoista
 20. Onnittelut 10 vuotiaalle blogille ja sen pitäjälle! Tässä taannoin ajattelin myös, että ei ole ollut arvonta postauksia pitkään aikaan.
  Sinun postauksia on aina kiva lukea ja hienoa kun olet jaksanut niitä kirjoitella:) Töistä on jäänyt mieleen eniten peitto "Marraskuu"

  VastaaPoista
 21. Onneksi olkoon 10-vuotispäivän johdosta! Se on pitkä taival ja paljon tikkejä! :) Kivoja tekstejä kirjoitat töistäsi - niitä on mukava lukea, vaikka en olekaan käsityöihminen.

  En osallistu arvontaan.

  VastaaPoista
 22. Paljon onnea 10-vuotiaalle! T-paidoista koottu peitto tyttärelle on jäänyt eniten mieleen. Kaikki työt ovat taidokkaita ja huolella tehtyjä.

  VastaaPoista
 23. Onnittelut 10-vuotisetapin saavutuksesta 🎂🍾🥂. Paljon ihania töitä olet saanut valmiiksi tuon matkan aikana. Viimeisimpiä valmistuneita lienee Claudia Pfeilin pöytäliina (?), joka on jäänyt mieleen erityisen onnistuneena 💖.

  VastaaPoista
 24. Paljon onnea ja iloa 🌹 Laura L.

  VastaaPoista
 25. ONNEA kymppivuotiaalle!
  On ollut ilo seurata blogiasi, lukuisia ihania ja innostavia töitä!! Kaikki jouluiset jutut ovat ihan parhaita, samoin kaikki vähän lapsenmieliset.:)
  En osallistu kilpailuun, koska en juuri ehdi tilkkuilla (olin kyllä just yhdellä vkl-kurssilla ja ilmoittauduin kesäksi Mäntyharjulle!! Postaan näistä myöhemmin...)

  VastaaPoista
 26. Parhaimmat onnittelut! Sinulla on monta sellaista työtä, joka olisi oikeutettu ykkösvalinnaksi. Batiikkipeitto, Postcard from Sweaden, värikkäät Linnut ja hexagonkukkarot ja monet muut pussukat ja kassit. Se kynäkassi!!! Ja sukat, joissa oli polkupyörä ja villatakki, jonka halkaisit keskeltä. Näitä riittäisi vaikka kuinka.

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!