Sivut

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Tuplat

Vaihdoin pari viikkoa sitten leikkuriini uuden terän. Vaihdon jälkeen se tuntui leikatessa terävälle, mutta käyttäytyi muuten kummallisesti. Omituista nöyhtää irtosi aina leikatessa eikä leikkausjälki ollut terävä. Huomasin, että terän mittamerkinnät olivat menneet piiloon leikkurin puolelle, ja luulin sen vaikuttavan asiaan, vaikka mielestäni terän voi laittaa kummin päin vain. Irrotin terän ja käänsin sen toisin päin, mutta edelleen oli pientä mujua leikkuualustalla. Epäilin terän olleen jo alunperin viallinen.

Eilen sain tarpeeksekseni siivottomasta jäljestä ja päätin vaihtaa masiinaan uuden terän. Ja yllätys, yllätys!


Leikkuristani löytyi kaksi terää! Terät olivat ilmeisesti olleet niin tiukasti toisiinsa öljytty, etten huomannut sitä edes terää toisinpäin kääntäessäni. Nyt mennään yhdellä terällä, ja hyvin leikkaa!

8 kommenttia:

  1. Samaa mieltä kun Irma, tekevälle sattuu-:)

    VastaaPoista
  2. Huvittavaa! NIIN ymmärrän, että näin voi käydä. Pystyn kuvittelemaan ajatuksia, joita päässäsi on pyörinyt.

    VastaaPoista
  3. Hei! Minakin olen huomannut etta ovat tosi napakasti kiinni toisissaan. Onneksi loysit 'vian'. x Teje

    VastaaPoista
  4. Onneksi ongelma ratkesi ilman uuden leikkurin ostoa. Olkoon tämä vihjeeksi meille muille terää vaihdettaessa.

    VastaaPoista
  5. Aika kumma juttu,mutta hyvä kun terät säilyivät ehjänä. Nämä kapistukset alusta ja terä siis ovat kyllä hyvät. Minullakin aina pöydällä valmiina, sitä ja tätä tulee leikattua, vaikken niin paljon tilkkutöitä edes tee. Ja toiset samat paperille.

    VastaaPoista
  6. Minä leikkaan tilkut saksilla, joten tuollaiset olisi varmaan hyvä apuväline. En vain ole vielä ostannut.

    VastaaPoista
  7. Alkoi naurattaa tuo terähommasi, sorry. Tuli niin elävästi mieleeni omat sekoiluni näiden vehkeiden kanssa, että ihana mukavaa oli lukea, etten ihan yksin ole.

    VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!