Sivut

torstai 27. helmikuuta 2014

Perintökankaat?

Kuva: Island Batik
Kun jätin käsityöt lomareissulta kotiin, on vesihiihdon ja lukemisen välissä aikaa pyöriä netissä ja törmäillä kaikenlaisiin ilmiöihin!

8 kommenttia:

 1. Parasta käyttää kaikki kankaat heti, etteivät jää perikunnalle.

  VastaaPoista
 2. Niinpä, aika halvalla taitaisi mennä.

  VastaaPoista
 3. Aivan! Todellakin, todellakin, todellakin.... Minun mieheni varmaan päätyisi maksamaan jollekulle, että suostuisi ottamaan ne vastaan. Hänellä ei ole tästä mitään käsitystä ja siksi en ole koskaan kertonut, mitä kankaat maksavat. En kuviteltua enkä oikeaa hintaa.

  VastaaPoista
 4. Niinpä! Eipä taitaisi perikunta ymmärtää hinnoitella oikeassa mittakaavassa jäämistöä!

  VastaaPoista
 5. Jospa ottaisikin tavoitteeksi olla tosi pitkäikäinen, niin ei tulisi niin kova kiirus ommella ihan kaikkea pois heti...

  VastaaPoista
 6. Kyllähän sitä on varmaan jokaisen tilkkuilijan varastoihin sijoitettu sievoinen summa rahaa, Onhan sijoituksista ollut ainakin iloa, jos ei tuottoa . Minäkään en kerro kenellekään omaiselleni, mitä kankaat ovat maksaneet. Voisivat laittaa holhoukseen, jos tietäisivät.

  VastaaPoista
 7. Nii-in, kyllä niissä kankaissa on pieni omaisuus kiinni, mutta kuulemani mukaan harrastukset saakin maksaa;o) Luulen, että moni lentäisi selälleen, jos minusta nyt aika jättäis... joten kannatan Päivityksiä tavoitetta!!!

  VastaaPoista
 8. Minä olen jo miettinyt tätä asiaa valmiiksi. Lapset saavat kantaa kaikki kässäkirjat lähiseudun tilkkukiltoihin, myydä siellä kirpparihinnalla, kankaat ja tarvikkeet samoin. Olen antanut varoituksen, että jos kaatopaikalle kantavat, tulen kummittelemaan ainakin pari vuotta :)

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!