Sivut

perjantai 2. toukokuuta 2014

Pikku puuhia

Aika monta puuhaa ja tilkkuprojektia on mielen päällä, mutta kun olisi pitänyt panostaa suunnitteluun ja laskemiseen, meninkin siitä, mistä aita on matalin, eli tartuin valmiiksi suunniteltuihin ja laskettuihin BOMeihin. Aurifilin BOM oli helppo, en tarvinnut ratkojaa kertaakaan. Kaikki vain loksahti mukavasti paikalleen.


Pat Sloanin Globetrotting vierailee tällä kertaa Lontoossa. Tässä blokissa tarvittiin ratkojaa, olin ommellut yhden kulmapalan väärinpäin, niin että pienten tummien neliöiden ketju katkesi. Blokki näyttää kuvassa jotenkin kierolle, johtunee siitä, että olen teipannut sen kulmistaan komeron oveen valokuvausta varten ja taisi tulla vähän venytettyä sitä. 


Kun ompelun alkuun pääsin, kokeilin Karnaluksista ostamaani tasasivuisen kolmion viivainta. Hyvin tuntuu pelittävän, ehkä tästä tuleekin se tilkkupinta, joka vaati sitä suunnittelua ja laskemista. Tai sitten pussukka.


7 kommenttia:

 1. Aurifil BOM.ssasi värit ja kuviot todella loksahtavat mukavasti paikoilleen, se on hypnoottisen kaunis! Ja nuo Globetrotting blokit ovat kauniita sinisenä!

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä Satun kanssa, että värit loksahtavat hyvin paikoilleen BOM:ssasi. Kaunis!

  VastaaPoista
 3. Kaunista jälkeä molemmissa blokeissa! Ja jännä nähdä mitä kolmioista kehkeytyy :)

  VastaaPoista
 4. Onpa elämäsi täynnä mysteerejä, ensin nuo BOMit ja sitten kolmioprojekti. Hyvän näköisiä kaikki tyynni.

  VastaaPoista
 5. Monenlaista on sulla meneillään! Mitähän näistä ja edellisistä lopulta tulee?

  VastaaPoista
 6. Olet mestari, tosi kauiita värejä.!

  VastaaPoista
 7. Sinun töissäsi on kerta toisensa jälkeen todella ihanat värit ja työsi ovat todella kauniita, ihana seurata mitä uutta olet taas valmistanut =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!