Sivut

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

BOMmailua: Ripokirjava ja Chicago

Maaliskuun BOMit olivat aika helppotekoisia. Pat Sloanin Globetrotterin BOM oli tässä kuussa Chicago. Ei ihan loogista tämä maailmanmatkailu, tammikuussa oltiin Washingtonissa, helmikuussa Vemetsiassa ja nyt takaisin Amerikanmaalla Chigacossa. Mutta matkailuhan avartaa!

Chicago
 Aurifilin BOMista on tässä ennen-kuva. Tuli nimittäin niiiiiin ripokirjava (miten ihmeessä en nähnyt sitä ennen ompelua???) Tästä menee ainakin pari reunimmaista kangasta uusiksi, sisäinen tilkkupoliisi iski nyt pahimman kerran enkä kestä katsella tätä blokkia tässä kuosissa. 


Kerrankos sitä ihminen erehtyy vaikka laittamalla ihan vääriä kankaita vierekkäin. Päätäni on tässä ihan turha yrittää kääntää, uusiksi menee, vaikka yrittäisitte muuta todistella. Pysynpähän hyvin työllistettynä tällä ompele-ja-pura -taktiikalla.

4 kommenttia:

 1. Hyväksyn täysin halusi tehdä uusiksi tuo Aurfil-blokki. Joskus kankailla on niin vahva oma tahto ja suunta, että täytyy alistua. Sinänsä ihan virkistävän näköinen, mutta vaikeasti hahmotettava. Kaikkea täytyy kokeilla, sitten vasta voi tietää.

  VastaaPoista
 2. Ghicago upea blokki!
  Mulla on vähän sama ongelma oman Aurifilin blokin kanssa, mietin vaihdanko jonkin värin siihen, mutta katsotaan nyt.

  VastaaPoista
 3. Chicago-bloggi on kaunis ja sävyisän sininen.Taidan olla samaa mieltä kuin Kviltaaja tuosta Aurifilista, kauniit kankaat siinä kylläkin on.

  VastaaPoista
 4. Chicagosi on kaunis! Pidän kovasti tuosta mallista, kävinkin sen lataamassa myös itselleni blokkivarastoon. Ripokirjava on nyt (=seuraavassa postauksessa) huomattavasti rauhallisempi. Kankaat ovat ihanan raikkaita!

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!