Sivut

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Salaisia tähtösiä ja ruususia

Alkuvuodesta aloittamani tähtitutkielma on edennyt vaihtelevasti. Haastavinta oli saada tähdet loistamaan. Alkuperäinen ajatukseni oli pysyä vaaleissa sävyissä, mutta kun ei loistanut niin ei loistanut. Ei ennenkuin heitin siniset kehiin. Tähtiä on neljää eri kokoa ja niistä tulee - ai, ai,  enpä voi kertoakaan vielä. Viimeistään aprillinpäivän tienoilla selviää.


Ruusututkielman ruususet ovat valmiita. Ehkä tarvitsen vielä kaksi, mutta nämä kahdeksan ovat kiireisempiä, että saan työn etenemään. Jotkut ruusut ovat ruusumpia kuin toiset. Muutamasta tekisi mieli tehdä patalappu ja ommella uudet tilalle, mutta aikataululliset syyt pakottavat kelpuuttamaan nämä kaikki. Nämä enemmän ja vähemmän ruusut tulevat heilahtelemaan - ai niin, sitäkään en voi  kertoa vielä.


Päännyökkääjät ovat kunnossa, ja ompelukone laulaa taas iloisesti!

13 kommenttia:

 1. Your stars are intriguing. I suppose you could put in small pieced blocks such as checkerboard or wider sashing to fit all the sizes in. I love your dark roses. Are they part of a bigger quilt?

  VastaaPoista
 2. Ihanien salaisuuksien parissa oletkin puuhastellut, peukuttelen niitä kovasti! Ruusuköynnös on kerrassaan loistava!!! Itsekin olen kaivanut vihreät tähtöseni esiin... ja ENÄÄ yksi 4" x 4" tähti ompelematta, jos olen laskenut oikein;o)

  VastaaPoista
 3. Tähtiblokit ovat hienoja. Pidän aina tähdistä, niistäkin, jotka eivät tuiki niin kirkkaasti kuin toiset. Ruusut ovat aivan ihania ja haluaisin heti tehdä ruusuja. Oikeasti minun pitäisi pikkuhiljaa haluta tehdä se kangasvaihtotyö. : (

  VastaaPoista
 4. Kauniisti tähtöset loistaa, hienot värit olet niihin löytänyt ja ruusut ovat aivan ihastuttavia, ja lainaan Marlen sanontaa "haluaisin heti tehdä ruusuja"!

  VastaaPoista
 5. Kivasti loistavat tähtöset. Jännittyneenä odotan, mikä tuikkiva juttu noista tulee.

  VastaaPoista
 6. Ihania ruusuja ja tuikkivia tähtösiä, jännitystä riittää...

  VastaaPoista
 7. Tosi kivan näköisiä noi tähtöset.

  VastaaPoista
 8. Hui kun jännää, useampi salainen työ tekeillä. Maltan tuskin odottaa mitä niistä tuleekaan!

  VastaaPoista
 9. Loistavan kaunis tähtitarha ja upea ruusupenkki. Noita ruusuja pitää kokeilla heti,kun kangasvaihtotyö on valmis.

  VastaaPoista
 10. Ruusuköynnös on upea tuollaisena, mitään vaihdoksia ei tarvitse tehdä. Eipä ne luonnossakaan kaikki samanlaisia ole:) Kadehdittavan hieno! Mielenkiinnolla odotellaan jatkoa:)

  VastaaPoista
 11. Tähdet loistavat hienosti ja ruusut ovat aivan kertakaikkisen upeita! Aloititkohan ruusuvillityksen kun meistä niin moni haluaisi kokeilla niitä :)

  VastaaPoista
 12. Minulla taitaa olla työt tulossa samoihin "kisoihin" (aikatauluistasi ainakin näin päättelin). Ehkä saan ne jopa valmiiksikin. Onnea matkaan.

  VastaaPoista
 13. Olin väärässä töiden kohteen suhteen, mutta en siinä, että hienoa tulee! Pylväitä ihailin tilkkupäivillä kovasti. Toivottavasti ompelette peitoksi asti!

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!