Sivut

sunnuntai 31. elokuuta 2014

Ehdinpäs!

Elokuun BOMit roikkuivat tekemättä viimeiseen päivään asti. Itse asiassa unohdin koko blokit, kunnes  Quilttales - blogin  Satu kertoi leikanneensa kankaat omaan Aurifil-blokkiinsa. 


Aurifilin BOM on nimeltään Aurifil Button. Tarkoitukseni oli tehdä nappi kulmissa olevasta pallokankaasta. Laskin, että jäljellä olevasta palasta saan nappitarpeet juuri ja juuri leikattua. No sain, mutta olinkin leikannut yhden kaitaleen neljännestuuman kapeammaksi kuin muut. Eipä tullut pallukka-nappia. Toivottavasti pystyn hyödyntämään hukkakaitaleet jossain muussa BOMissa. Ja ehkä tuo nappi onkin parempi noin yksivärisenä.


Pat Sloanin Globetrotting vierailee tällä kertaa Pariisissa. Olisiko blokissa nähtävissä jotain viitteitä Eiffel-torniin? On myönnettävä, että välillä BOMien tekeminen tökkii pahasta, mutta sitten kun saan ne tehtyä, olenkin ihan tyytyväinen. 

Päätin elokuun alussa neuloa kaikki seiskaveikat pois. Ihan kokonaan pois viimeistä kerän nyssäkkää myöten. 


Vaikka sukkia on jo ihan kunnioitettavat pinot, lankaa on vielä. Toisessa kasassa on sukkia, joiden varret ovat kaikki erilaisia. Terät pareille sentään tein samasta langasta. 


Nämä sukat (ja ne vielä tekemättömät) lähtevät Pyöröpuikon keräyksen mukana A-klinikkasäätiön sukkahaasteeseen jaettaviksi Asunnottomien yössä. Ilmoittauduin myös ensimmäistä kertaa Sukkasatoon, loput jämälankasukkani näyttäytyvät siten ensin Perunalaarissa ennen pääkaupunkiin matkaamista.

12 kommenttia:

 1. Kivoja pirteän värisiä sukkia olet kutonut. Varmasti lämmittävät saajien mieltä :D

  VastaaPoista
 2. Eriraitavarret on kiva idea, vähän jotain säpinää niin perinteisiin sukkiin:)

  VastaaPoista
 3. Kivat sukat ja BOM:t.
  Oma BOM:ini ei ole vielä edes leikattu, mutta totta, että joskus tökkii tekeminen, mutta kun saa tehtyä, niin sitten on tyytyväinen olo:) Perässä tullaan.

  VastaaPoista
 4. Aikamoinen sukkasato. Pitäisiköhän itsekin ryhdistäytyä ja tehdä valmiiksi huhtikuussa aloittamani sukat?

  VastaaPoista
 5. Ootpas ahkeroinu ihan hirveän ison kasan sukkia :o Mua ei oo kovasti vielä tänä syksynä sukituttanu, vaikka lapsillekin pitäis taas pian sukat jo neuloa...

  VastaaPoista
 6. Samassa junassa olin BOMin kanssa, juuri julkaisin minäkin omani :)

  VastaaPoista
 7. Kyl oletkin ahkeroinut sukkia!

  VastaaPoista
 8. Ihania raitavarsisukkia! Minäkin annoin tuohon keräykseen sukkia, kun satuin tapaamaan semmoisen ihmisen, joka on koko homman takana.

  VastaaPoista
 9. Melkoisen paljon raitasukkia!! Raita sytyttää aina. Ja sinun raitasi pääsee sitten lämmittämään jonkun asunnottoman jalkoja! Mahtavaa hyväntekeväisyyttä!!

  VastaaPoista
 10. Hyvältä näyttää Nappisi ja Pariisisi. Komeat sukkapinot, minultakin liikenee muutama sukkapari tuohon keräykseen.

  VastaaPoista
 11. No siinahan sita pallukka kangasta on! Sukka pinot nayttaa kivoilta ja tosi hauska idea tehda varret erilaisiksi! t Teje

  VastaaPoista
 12. Oih, minun elokuun Aurifil Bomini valmistuukin sitten vasta syyskuun puolella (toivottavasti) Ompeluinspiraationi on tyystin kadonnut :( APUVA!!!!! Neulelangat houkuttelevat enemmän, joten minäkin osallistuin Sukkasatoon. Tänä vuonna korjaan satoa Heinäladossa!

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!