Sivut

sunnuntai 10. elokuuta 2014

Historian havinaaKyläilyreissulla törmäsin vajaa kymmenen vuotta sitten kummipojalleni ompelemaan vauvanpeittoon. Se on ommeltu ihan näppituntumalla ilman minkäänlaista teoriatietoa tilkkupeiton ompelusta. Muistaakseni hyrrät on ommeltu kolmioista, tuskin tiesin kahden kolmion neliöistä tuolloin yhtään mitään. Peitto on ommeltu pussiin eikä sitä ole tikattu. 

Mutta se on edelleen käytössä, nyt uuninvieruspenkin pehmusteena, kummipoika kun on kasvanut peiton alta ulos jo aikoja sitten. Enkä voi sanoa häpeäväni työtäni,vaikka jotkut jutut tekisinkin nyt toisin. Kännykkäkameran kuva vääristää värejä harmaaseen suuntaan, yleisilme on enemmän vihreä.

12 kommenttia:

 1. Ihan hyvältä näyttää, malli on ajaton!

  VastaaPoista
 2. Kaunis on ja hyrräblokki on niin hieno!

  VastaaPoista
 3. Hyvö ajaton malli pitää peiton ajassa vuosikymmeniä. Rauhallinen väritys toimii samansuuntaisesti.

  VastaaPoista
 4. On tosiaan nätti peitto ja käyttäjälleen mieluisa kun on ahkerassa käytössä. Oikein kiva.

  VastaaPoista
 5. Ihana nähdä vanhoja töitään käytetyn.

  VastaaPoista
 6. Kiva työ, ja varmasti hyvin tehty, koska on ollut 10 vuotta käytössä. Hienoa, että on ollut saajalleenkin mieluinen.

  VastaaPoista
 7. Mahtavaa, että on ollut käytössä ja vieläkin tallella. Se aina lämmittää käsityöläisen mieltä :) Toisaalta hyvä, että tekisit jotain toisin, se tarkottaa, että oot jotain matkan varrella oppinutkin. Oppiminen on kivaa! Ei kannatakaan häpeillä vanhoja tekeleitä, ilman niitä ei olis niin hyvä kun nyt.

  VastaaPoista
 8. Ai niin, ja kun niitä tikkailuja mietit uuteen peittoon niin ootko kurkannu tänne http://www.greenfairyquiltsblog.com/. Vähän turhan kulmikasta mun makuun, mutta ehkä inspiraatiota löytyis.

  VastaaPoista
 9. No ei kannata hävetäkään, peitto on hyvässä kunnossa vielä vuosien käytön jälkeenkin. Joten olet tehnyt laadukasta työtä ja varmasti peitto on ollut mieleinen käyttäjille.

  VastaaPoista
 10. Onpa peitto siistissä kunnossa ja kauniisti olet jo silloin peittoja tehnyt!!

  VastaaPoista
 11. Varmasti mukava nähdä että peitto on ollut käytössä, paras palkka ever. Kaunis ja harmooninen väritys ja malli elää yhä.

  VastaaPoista
 12. Ihanaa yllättäen törmätä vanhoihin töihinsä! Mä vein äsken vauvantilkkupeittoa ystävälle ja ilo oli huomata isosiskolle aikonaan tekemäni virkkauspeitto siellä käytössä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!