Sivut

tiistai 27. lokakuuta 2015

Lilat silputTyökaveri tilasi pussukan ja upotin siihen paljon pieniä jämätilkkuja.Edellisen postauksenn rysantit on nyt tässä.


Pussukan korkeus on 21 cm, leveys 23 cm ja pohjan leveys 11 cm. Vuoriksi tilaaja toivoi kerniä. Yritin etsiä kaupoista jotain kivoja kernikuoseja - turhaan.  Vallilan kerneissä on kivoja värejä, mutta ovat niin isokuvioisia, että häviävät pienen pussukan sisuksiin. Omista varastoista löytyi punainen kukkakuosi.


Silppupussukastakin jäi taas vähän jämiä, joten ei kuin kiertoon. Tästä piti tulla pieni pussukka, mutta ihan vahingossa ompelin kappaleista liian korkeat. Sitten piti tehdä levitykset (= punertava raita + lilat reunakappaleet), jotta mitat olisivat edes jotenkin järkevät. Tumma lila kangas on ihan tavallista tilkkupuuvillaa, vaikka näyttääkin kuvassa samettimaiselle. 


Korkeus 21 cm, leveys 27 cm ja pohja 11. Vuorina samanlainen kerni kuin tuossa toisessakin pussukassa. Seuraava pussukka on jo neulan alla, nyt vähän eri väriä ja mallia kuin nämä. 
Työpäivän jälkeen ei tunnu olevan energiaa aloittaa isoa työtä, näissä pienissä huomaa tehneensä edes jotain, kun saa sukkelaan valmista.

17 kommenttia:

 1. Komeita ovat molemmat varsinkin alimmainen on aika hieno:)

  VastaaPoista
 2. Kauniit värit ja mallit. Toivottavasti tilaaja on tyytyväinen.

  VastaaPoista
 3. Kauniin väriset ja malliset pussukat.

  VastaaPoista
 4. Kauniita kumpikin! Hienot värit!

  VastaaPoista
 5. Varmasti saaja tykkää pussukasta, ihanat tikkaukset molemmissa, alimmaisen pussukan lila kangas näyttää tosi hienolta.

  VastaaPoista
 6. Kauniit! Jämän jämistäkin taioit kauniin pussukan : )

  VastaaPoista
 7. Tykkään näistä tosi paljon! Siistin ja hienon näköiset!

  VastaaPoista
 8. Oi, kuinka kauniisti tikattu tuo alimmainen. Ylemmässä kirjavuus syö rysantit. Alemman vauhtiraidat ova hienot. Ei näytä yhtään jämien jämiltä.

  VastaaPoista
 9. Mitä ihanuuksia ihan vaan jämistä <3

  VastaaPoista
 10. Kauniita ja kivoja pussukoita molemmat, mutta tuo ihan vahingossa liian korkeiksi muotoutuneiden kappaleiden pussi on ihan superhieno.

  VastaaPoista
 11. Ihanan värisiä pussukoita, kauniisti olet värit saanut sopimaan.

  VastaaPoista
 12. Pienet tilkut on ihania kun ne upottaa näihin. Hienoja! Anttilassa on mielestäni kivoja vahakankaita ja aika pienillä kuvioilla.

  VastaaPoista
 13. Tuo lilan värinen pussukka on niin mun värinen! Molemmat onvat kauniita ja niin taidolla tehtyjä!

  VastaaPoista
 14. Syötävän suloiset pussukat. Ihanat värit, tykkään alemmasta eniten.

  VastaaPoista
 15. Kyllä silpusta saa upeaa tavaraa kun osaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!