Sivut

lauantai 9. tammikuuta 2016

Räknäystä

Batiikkipeiton blokkeja on valmiina 25. Kaitalepinot ovat huvenneet ja pakko oli ruveta laskeskelemaan, riittääkö kotona olevat kankaat ollenkaan. Minulla oli kaksi pakettia batiikkikaitaleita (joista ne vääränväriset on nypitty pois), lisäksi olen ostanut kankaita, joista leikkasin itse kaitaleita.


Lopputulos: ei riitä. Näillä matskuilla valmistuisi maksimissaan 50 blokkia. Yhden blokin koko on 25 x 25 cm. Nykyisen peiton koko on 250 x 260 cm. Eli lähelle tuota päästäkseni tarvitsen sata blokkia. Urakka on nyt keskeytettävät siihen asti, kunnes saan kankaita lisää. Todennäköisesti en kuitenkaan löydä kovinkaan montaa samaa kangasta, silloin olemassa olevia kankaita sekoitetaan uusien kanssa, etteivät ne ihan pomppaa silmille. Nämä blokit jäävät nyt huilaamaan ja odottamaan kangastäydennystä.


Alkukesästä tein Aurifilin miniquiltin, joka on vielä tikkaamatta. Tämä lähtee nyt Ison paininjalan alle.


13 kommenttia:

 1. Toivottavasti löydät sopivia kankaita tai kyllä niitä varmasti löytyy. Harmi vaan kun joutuu keskeyttämään meneillään olevan tatsin nim.kokemusta on:)

  VastaaPoista
 2. Ei työ tekijältä lopu, ei. Onneksi on näitä keskeneräisiäkin.

  VastaaPoista
 3. Upeita kankaita, toivotaan, että löytyy tyyliin sopivia lisää...Tulee upea peitto.

  VastaaPoista
 4. Hei Leena! Katson tarkemmin minkalaisia ne mun batiikit on ja laitan sulle kuvan. Ei tieda vaikka ois joku sama. x Teje

  VastaaPoista
 5. HYvä, että löytyy tikattavaa batiikkeja etsiskellessäsi. Onnea etsintään.

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti löytyy sopivia ja samoja kankaita lisää, että pääset jatkamaan kaunista peittoa! Eihän meillä työt lopu...kiva miniquilt:)

  VastaaPoista
 7. Saat varmasti sopivia kankaita lisää. Keskeytys on vaan harmillista. Tsemppiä peitton jatkoon.

  VastaaPoista
 8. Kyllä varmaan löydät batiikeista täydennystä. Ja sait sentään taas vähän eteenpäin työtä. Onneksi ei tarvi pyöritellä peukaloita :)

  VastaaPoista
 9. Tuo Aurifilin miniquilt on raikas! Toivon, että saat tarpeeksi osuvia batikkeja ja pääset jatkamaan peittoa.

  VastaaPoista
 10. Harmillista! Onneksi batiikkeja on suht helppo löytää ja yhdistellä, onnea!

  VastaaPoista
 11. Toivotaan, että löytyy mieleistäsi batiikkia lisää. Peitostasi on tulossa upea! Tai siis peitoistasi:)

  VastaaPoista
 12. Hyvä uutinen on, että Töölön Tilkkupajassa on uusi satsi ihania batiikkikaitalepaketteja myynnissä! Ne on juuri 2,5-tuumaisia kaitaleita ja värivalikoimassa näyttäisi olevan sulle sopivia.

  VastaaPoista
 13. Se on tätä tilkkuilijan arkea; kankaita on ....mut sit ei olekaan ;). Kauniit ovat blokkisi ja ihan tuo pikkutyö.

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!