Sivut

sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Mysteeristä metsään

Mysteerin laitoin hetkeksi hyllylle tikkaamista odottamaan ja palasin Fancy Forestin pariin. Ison mysteerin pyörittäminen alkoi käydä voimille ja halusin tehdä jotain pientä ja sievää. Eikö siili sovikin sieväksi?


Fancy Forestista minulla on tekemättä siilit, kukkaset ja perhoset, vai oliko ne tulikärpäsiä. Leikkasin kaikkiin kahdeksaan siiliin taustakankaat jo valmiiksi ja kahteen punasävyiseen muut kankaat. Samalla tavalla etenin muistaakseni aikaisemmin tekemieni blokkien kanssa. Eka siili osoittautuikin kimurantimmaksi mitä odotin. Ja ihan omaa tyhmyyttäni. Sekoilin piikkikaitaleiden kanssa. Vaikka luin reseptiä ja mittasin leikattuja kaitaleita, onnistuin parittamaan kolmet piikit (neljästä!) väärin. Jos se kahdeksas siiliblokki menisi sitten kertaompelulla.  '
Runsaasta ratkojan käytöstä huolimatta tätä oli kiva ommella. Mysteeri oli jossain vaiheessa urakointia isoine blokkimäärineen (240 samaa - huoh!).), joten on kiva ajatella, että tarvitsen vain kahdeksan siiliä!

 Nämä odottavat suunnitteluseinällä jo kovasti uusia kavereita!

9 kommenttia:

 1. Tuo siiliblokki on todella sympaattinen. Kannattaa välillä vaihtaa projektia, niin saa enemmän iloa tekemisestään.

  VastaaPoista
 2. Harjoitus tekee mestarin jne. Onkohan noihin piikkeihin asetettu joku ansa, koska aika moni itseni mukaan lukien, on ensin ommellut niitä väärin. Pidän tuosta värityksestä!

  VastaaPoista
 3. Todella sympaattinen siili on tulossa.Väri on kovin herkullinen.

  VastaaPoista
 4. Mukavannäköinen eläintarha on kokoontunut seinällesi.

  VastaaPoista
 5. Ihania metsäneläimiä! Kauniita, tulee kiva peitto:)

  VastaaPoista
 6. Monen monta ihanaa eläintä. Hieno työ tulossa.

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!