Sivut

maanantai 5. maaliskuuta 2018

Vihreänenäinen siiliEipä mene aina kuin Strömsössä. Kahdeksasta siiliblokista viides ja kuudes jäivät ilman tummaa kuonon päätä. Keltaisten ja vihreiden välissä ompelin painopeittoa, ja näyttää tatsi siileihin hävinneen siinä välissä. Ihmettelin ommellessani, miten silmät tulivat noin alas, mutta mikään kello ei soinut. Reunimmaisia kaitaleita ommellessani kummastelin, kun niiden pituudesta piti pätkäistä tuuman verran pois. Eikä kilkattanut vieläkään.

Ryhtyessäni ompelemaan seitsemättä ja kahdeksatta ihmettelin, miksi minulle jää vielä kaksi tummanruskeaa palasta  No, ne oli vihreiden siilien nenät. 
Ensin ajattelin, että olkoot vihreänenäisiä. Sitten tajusin, että blokki on tuuman verran lyhyempi kuin muut. Tässä vaiheessa en ryhdy kuitenkaan korjaushommiin. Kokoamisvaiheessa katson, voinko häivyttää tuota kokoeroa sijoittelulla ja kapeilla, harmailla kaitaleilla ylä- ja alareunaan. Jos ei onnistu, teen sitten blokit uusiksi. vihreänenäiset kyllä löytävät sitten paikkansa jossain muualla.

21 kommenttia:

 1. Ei se niin tarkkaa ole. Nappi nenäksi.

  VastaaPoista
 2. Ei ne kellot aina kilkattele;) Tilanteesi kuulostaa kovin tutulta, ihmettelee ja ihmettelee eikä vaan ymmärrä kunnes liian myöhään:)
  Samaa mieltä TeSan kanssa, saat häivytettyä "virheen" kaitaleiden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irma, häivyttämisen ajattelin itsekin onnistuvan.

   Poista
 3. Aika helposti tuolle viher-siilille saisi mustan nenun. Hieman purkamista vaan. Eikö peitossa voisi olla muutama poikkeava yksilö? Kukaan ei huomaa, jos hieman kaitaleita laitat ja kuka sen tietää vaikka niin kuuluisikin olla. Molemmat siilit ovat tosi iloisia ja hyvinvoivan näköisiä, vaikka toisella onkin erityisen värinen nenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä huomannut itsekään, kun laitoin nämä vihreäneäiset tummanenäisten joukkoon suunntteluseinälle. Ajattelin siis olla suvaitsevainen ja hyväksyä erilaisuuden. Eläköön vihreänenäisyys!

   Poista
  2. Juuri noin! Ainahan porukoissa on erilaisia tyyppejä.

   Poista
 4. Hieno se on silti! Kehystystä vaan ja nenun voisi aplikoida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tarja! Annetaan jokaisen olla omanlaisensa :D

   Poista
 5. Onpa symppissiilejä kaikki, nenällä tai ilman.

  VastaaPoista
 6. Laakapistoilla on kautta aikain ommeltu neniä pehmoeläimiin. Ei hätää.

  VastaaPoista
 7. Olkoot vihreänenäinen siili! Sitä ei tule edes ajatelleeksi, ennen kuin vertaa mustanenäiseen. Me ihmisetkin olemme erilaisia, mikseivät myös siilit!

  VastaaPoista
 8. Ha ha, niin tuttua...nämä ovat kivoja blokkeja mutta jos ajatus kay muualla, tulee heti virhe. Hauskat ne on noinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatus olikin varsin pitkällä vierailulla jossain :D

   Poista
 9. Kyllä voi olla erinäköisiä! Mielenkiintoistahan se vain on. Unohdat koko virhe-ajatuksen :)

  VastaaPoista
 10. Ihanat siilit! Mulle tuli myös mieleen, että nenunhan voi tehdä vaikka applikoimalla tai napista. Konstit on monet, eikä kukaan tiedä, että nenä unohtui :-) Paitsi me, joille sen kerroit :-D

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!