Sivut

tiistai 1. marraskuuta 2011

Tilkkutie - silkkitie

Hupsista! Etsiskelin netistä tilkkukirjoja ja huomasin tietämättäni lainanneeni Kaffe Fassetin kirjan (alkuper. Quilt Road) nimen blogilleni.

Itselläni oli nimeä miettiessä mielessäni Silkkitie (engl. Silk Road), jolla tarkoitettiin yhteenliittyneitä (kuten tilkut!) kauppareittejä Aasiassa alkaen 300-luvulta eaa.

En tiennyt, että Fasset on myös ahkeroinut tilkkujen alueella, hänen neuleensa olivat minulle ennestään tuttuja . Fassetin kotisivuilta löytyi toinen toistaan upeampia tilkkutöitä. Kuvia klikkaamalla löytyi vielä uusia kuvia peitteistä. Värit niissä hehkuvat loisteliaina kuin hänen neuleissaankin.

2 kommenttia:

  1. Hei vaan, ja hyvää ja iloista menoa Tilkkutiellä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ihan alussa vielä olen. Etenkin kun olen katsellut netistä ja kirjoista kuvia, niin voi, miten paljon on vielä oppimista ja kokeiltavaa. Kivaa on, työ vain haittaa harmittavasti harrastusta. Blokkeja on jo aika kasa :)

    VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!