Sivut

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Talvilomatuliaisia

Pikaisen talvilomapyörähdyksen teimme Tampereelle, vaikka se ei hotellin respan mukaan mikään talvilomakohde olekaan. Ilman käsityötuliaisia en tullut kotiin. Konkreettisinta on Lankamaailman tuliaiskassi. Lankamaailmassa herkkähermoinen neuloja voi mennä ihan sekaisin, ainakin jos ei ole tottunut näkemään samaan aikaan niin paljon neulottavaa. Lempivärini ei kai jää kenellekään epäselväksi. Irrallaan olevat langat ovat enemmän violettiin päin kallellaan (laventelinsinistä?) ja paksumpaa kuin pussissa olevat. Näyttävät pikkukameralla otettuna vain ihan samalta. Kun en osannut päättää, otin molemmat. Tampereen Lielahteen on sen verran pitkä matka, etten ihan pikana käy hakemassa lisää. Eiköhän nuo neuloudu ajan kanssa. Hiukan on kyllä ahne olo...

Paluumatkalla vieralimme Tilkkutaituirin Tyttären luona, josta lähti mukaan repullinen tilkkuideoita. Yhtä blokkia oli pakko kokeilla jo heti kotiinpaluun iltana. Ihan vähän olen ylpeä itsestäni, vaikka joka kulma ei ihan kohdalleen satukaan. Pienempikuvioisempi, kirjava kangas olisi toiminut paremmin sinisen kaverina, mutta omista varastoista ei oikein löytynyt sopivaa kangasparia, joten se on nyt, mikä on. Kun periaatteeni on (ainakin toistaiseksi) käyttää mahdollisimman paljon kierrätyskankaita. niin tähän on tyytyminen. 


Mukaan tuli myös ihana kassimalli, siihen joudun ainakin osan tarvikkeista hakemaan puodista. Onneksi on vielä pari päivää talvilomaa jäljellä ja into korkealla.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!