Sivut

sunnuntai 19. helmikuuta 2012


Tilkuista Totta -blogin Irma ilahdutti Liebster Blog -tunnustuksella. Lämmin kiitos hänelle, tuntuu ansiottomalta arvonnousulta aloittelevasta bloggaajasta. 

Tunnustusten luonteeseen kuuluu niiden eteenpäin välittäminen. Ja niinpä jouduin ihan kamalaan kriisiin, kun on olemassa paljon niiiiiin ihania blogeja, mutta niiden kaikkien huomioiminen on ihan mahdotonta. Niinpä tunnustuksen eteenpäin välittämisen kriteerinä toimii tällä kerralla se, miten blogit ovat avartaneet tilkkuilua sekä tarjonneet vinkkejä ja neuvoja tilkkutielleni. Näillä perusteilla kierrätän Liebster Blog- tunnustusta eteenpäin Tilkunviilaajalle, jolta olen oppinut paljon tikkaamisesta ja jonka sommittelutaitoja ihailen. Toinen tunnustus menee Ajatusten aalloille Maaritille, jonka peittokuvia tutkin tarkasti niistä ideoita keräillen. Pirjon puuhasteluista olen löytänyt ihania askarteluvinkkejä ja jämälankojen kierrätysideoita. Kaksi tunnustusta menee Italiaan, Annan Dire Dare Fare Quiltare- blogista olen saanut (paitsi harjoitusta italian kieleen) muutaman ihanan blokkimallin, toisen  tunnustuksen haluan antaa Cristinan Pezze pazze-blogille, jossa on kauniita applikaatio- ja kirjontatekniikkaa hyödyntäviä tilkkutöitä. Kiitokset kaikille, että olette laittaneet osaamisenne ja taitonne blogienne kautta kiertoon. :)


Voglio dare questo Liebster Blog  riconoscimento a Anna. Il sue blog Dire Dare Fare Quiltare è bellissime col pistrelle meravigliosi e le decorazioni belli. Un'altro Liebster Blog riconoscimento do a Cristina, il sue blog Pezze pazze è interessante col lavoro delle applicazione e ricamo. Vi ringrazio delle idea nuove.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!