Sivut

torstai 2. helmikuuta 2012

Pitkä loppusuora

Loppusuorasta tulikin odottamattoman pitkä. Luulin tikkaavani vaaleat reunaosat tuosta vaan, mutta niiden kanssa menikin parin viikon illat. Mutta nyt on viimeinenkin tikki pistelty!

Oli ihan pakko mitata tikkausten yhteispituus. Aika tarkalleen 60 m! Kun laskin, että yhdelle sentille mahtuu keskimäärin kaksi ja puoli tikkiä (= viisi pistoa kankaiden lävitse), niin D-insinöörin matematiikalla se tarkoittaa n. 15 000 tikkiä eli 30 000 pistoa peiton puolelta toiselle. Ei ihme, että lapaluiden välistä on tunto hävinnyt jo alkuvuodesta, ja pää kääntyy vain vonkuen. Terveydestäni huolehtiville tiedoksi, että heti kun pakkaset helpottavat, uudet sukseni saavat kyytiä ja verenkierto lapaluidenkin välissä taas elpyy.

Viikonloppuna pääsen todennäköisesti ompelemaan reunat, ja sitten onkin valmista. Kolme  kuukautta ja kolme päivää aloittamisen jälkeen. Puolustuksekseni on todettava, että joulu ja Gambia pysäyttivät työt pariksi viikoksi. Seuraava tilkkutyöni on taatusti pienempi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!