Sivut

tiistai 15. toukokuuta 2012

Uuden koneeni ensimmäinen tuotos

Uuden koneeni ensimmäinen tuotos valmistui. Opiskelijoille valmistumislahjaksi menossa olevista patalapuista puuttuu vielä kolme. Mitä enemmän niitä teen, sitä enemmän tykkään aina viimeisimmästä. Pidän itse tämän patalapun värityksestä, värit ovat luonnossa hiukan vaaleammat, Tikkaukset tein ommelsaumaan. Mieli teki kokeilla vapaata kiemuratikkausta, mutta en kuitenkaan vielä uskaltanut, liian vähän treenitunteja takana.

Tilkunviilaja antaa töilleen mukavia nimiä. Tämän patalapun kanssa tuli ensimmäistä kertaa sellainen olo, että olisi aika hauskaa nimetä tuotoksensa. Tähän hätään en vain keksinyt minkäänlaista nimeä tälle. Pitänee haudutella asiaa...

3 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että tykkäät nimistäni! Tytär auttaa minua usein nimien keksimisessä. Sun patalappusi voisi olla vaikka "Iltapala" koska siinä on öisiä sävyjä.

    VastaaPoista
  2. Värit ovat tosiaan ihanan öisiä ja Tilkunviilajan nimi ehdotus tosi osuva. Kaunis patalappu!

    VastaaPoista
  3. Mulla oli 2 Pfaffia peräjälkeen. Kaipaan kovasti Pfaffin yläsyöttäjää ja muisteja, joihin saattoi tallentaa erilaisia nimikointeja myöhempää käyttöä varten. Vaihdoin Berninaan, koska en saanut kesytettyä Pfaffia vapaaseen konetikkaukseen. You tubessa on kuitenkin videoita, joissa mestarillisesti tikataan Pfaffilla. Uusi koneesi on varmasti hyvä. Nauti siitä täysin siemauksin. Patalappu on todella kaunis.

    VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!