Sivut

perjantai 4. toukokuuta 2012

Kaikenlaisia lappusia

Keskeneräisistäkin töistä voi nauttia. Sen tajusin, kun olen tehnyt jämälangoista mummonruutuja (= isoäidin neliöitä). Olen niputtanut valmiit tilkut kumirenksulla kymmenen tilkun pinoihin laskemisen helpottamiseksi. Minusta nuo niput näyttävät niin hauskoille, että ihailen niitä ihan tuossakin muodossa. Harmaata reunalankaa riittää vielä, samoin värikkäitä lankoja, mutta aivan ihanasti olen saanut pieniä keräsutturoita pois varastoistani.
Opiskelijoilleni valmistumislahjaksi menevät patalaput lisääntyvät ihan kiitettävää vauhtia. En ole koskaan aikaisemmin tehnyt tähtiblokkeja, mutta Kädentaitomessuilla ostamassani '21 terrific patchwork bags' - kirjassa olikin kiva kooste kolmioista tehdyistä blokeista ja innostuin kokeilemaan niitä. Kyseinen kirja oli se viimeinen valintani ota-kolme-maksa-kaksi -tarjouksessa, enkä aluksi edes aikonut ottaa sitä. Se osoittautuikin oikeastaan parhaaksi ostamistani ja se, mitä pidin ykkösenä, ei ollutkaan niin hyvä.

Odottelen edelleen ompelukonettani, sitä lupailtiin alustavasti ensi viikolle. Onneksi vanha palvelee edelleen hyvinkin virkaintoisena, joten viikonloppuna kaikenlaiset lappuset jatkavat ilmeisesti  lisääntymistään.

4 kommenttia:

 1. Kaunis peitto on sinulla tulossa. Harmaa onkin tosi kiva reunaväri, pitää itekin joskus kokeilla.

  VastaaPoista
 2. Siinä on jo monta lappua pinossa!

  VastaaPoista
 3. Isoäidin neliöistä tulee varmasti kaunis peitto, patalaput ovat tosi pirsakan värisiä.
  Sulla on jotain kivaa odotettavaa...!

  VastaaPoista
 4. Kivan näköisiä lappunippuja ja voi miten kauniita ja värikkäitä patalappuja.Hyvä idea nipsasta yksi kulma pois ja tehdä ripustuslenkki toteuttamallasi tavalla.

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!