Sivut

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Seuraava projekti

Mustikoiden rohmuamisen tauoilla mallailin seuraavan projektin kankaita. Mielessä on tehdä jotain Anna hyvän kiertää -haasteeseen. Työ on vielä hiukan hakusessa, mutta ajattelin aloittaa kankaista, etsiä niistä passeleita yhdistelmiä ja katsoa sitten, mitä niistä voisi syntyä. Kaksi lukijaa on jo ilmoittautunut, kolmas mahtuu vielä mukaan.

Haaste tässä vielä kertauksena:
Eli kolme ensimmäiseksi limoittaununutta (siis vielä yksi) saa minulta jotain mukavaa itsetehtyä 12 kuukauden kuluessa. Neule, virkkuu, ompelu,tms.Toiveita saa myös esittää  Niiden kolmen pitää myös jatkaa haastetta omissa blogeissaan eteenpäin. Laitathan kommenttiisi, otatko osaa haasteeseen.
Jännittävää nähdä, mitä yllätyksiä on tulossa :D

2 kommenttia:

  1. Olen kerran aikaisemmin ottanut vastaavanlaisen haasteen vastaan ja kokemus oli ihan hauska. Eli ilmoittaudun kolmanneksi ;o) jos vielä ehtii... Laitan haasteen sitten eteenpäin myöhemmin tällä viikolla.

    VastaaPoista
  2. Satu, tervetuloa mukaan, ehdit vielä hyvin mukaan. Haasteet kai jäivät hiukan vuodatuksen ongelmien jalkoihin, mutta mikäs kiire tässä :D

    VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!