Sivut

lauantai 29. syyskuuta 2012

Metsää rullalta

Tästä kaikki alkoi. Hyrynsalmelaista mustikkametsää kääretorttuina. Kahdeksan rullaa, kymmenen neliötä rullassaan.





Viisi tuntia myöhemmin. Metsäpohja näyttää siltä kuin se olisi aina ollut paikallaan. Mustikat oli onneksi joku kerännyt pois jo Hyrynsalmella. 
Varvikko näyttää hiukan harmaalta, koska rullasta oli edellisen kerroksen pohjasta tarttunut savista hiekkaa päällipuoleen. Huomiseksi ennustettu sade huuhtelee ylimääräisen harmauden pois. 


Ainoa moottorikäyttöinen työkalu oli moottorisaha, jolla leikkasimme rullista siirtokokoisia paloja. Palat kannoimme tai raahasimme d-insinöörin kanssa talikoilla paikalleen. Urakan jälkeen emme  jaksaneet edes kissaa sanoa, muista elikoista puhumattakaan. Tuskin tarvitsee saunan jälkeen kovin kauan nukkumattia odotella.


1 kommentti:

  1. Varmasti on ollut kova urakka mutta kannatti tehdä, kaunista jälkeä tuli:)Rankan homman jälkeen on monesti väsynyt mutta onnellinen:)

    VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!