Sivut

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Messukeikka

Perjantaipäivä meni leppoisasti Tampereen Kädentaitomessuilla. Aika monta muutakin tilkkuilijaa siellä taisi olla, ainakin blogipostausten perusteella. Kankaisen kangaskasoja kaivellessani vaihtoin muutaman sanan toisen kangasaddiktin kanssa, vasta jälkikäteen kävi mielessä, olisiko hän voinut olla Satu, Tilkkureppu, Anne, Eija, Vekki tai joku muu blogiystäväni? Olihan meitä siellä aika paljon. Eikä tyhjjin käsin tarvinnut kotiin tulla!


Kouvolan Konetikin pisteestä löytyivät nämä kangasmallit
Kangasmalleja samoin Kouvolan Konetikistä, palat ovat yllättävän isoja.
Tätä kissakangasta en voinut vastustaa, vaikka en ilmiömäinen kissafani olekaan. Tykkään niin kankaan väreistä!


Suunnitteilla olevaan projektiin, mitäpä muuta kuin lilaa, sinistä ja roosaa.


Arja Noran herkkä siipihenkari sijoittuu tyttöjen vessan seinälle ja siihen ripustan korujani.


Hellyttävä tonttupariskunta täydentää tonttukokoelmaani. 

Vaikka vannoin, etten osta uusia lankoja, niin Taito Pirkanmaan puodista Roosanauha-sukkalankoja ohjekirjasineen kulki kuitenkin mukanani kotiin. Ihan vain siltä varalta, että innostuisin vihkosen kauniista kirjoneulesukista.

Tampereen reissun iso ilo oli tavata myös ystäviäni, kiitokset Maire ja Maria, teitä oli ilo nähdä ja vaihtaa kuulumisia. Keskimmäiselle kiitokset yösijasta! Museokeskus Vapriikille kiitokset Terrakottasotilas-näyttelystä, lauantaina kävin siellä haltioitumassa. 

Messukeikka täydensi alkuviikon kuntoutusta juuri sopivalla tavalla. Aslakin kuntoutuspsykologin ohje oli tehdä mahdollisimman paljon asioita, jotka tuottavat iloa ja hyvää mieltä. Tunnen itseni aika tottelevaiseksi oppilaaksi! Tänäänkin oli pakko ottaa rennosti, sähköt olivat poikki yhdeksän tuntia, sukkaa pukkasi ja lukeminen maistui otsalampun valossa. Hiukan harmitti, kun en päässyt pesemään ja silittelemään ostamiani kankaita, ompelemisesta puhumattakaan. Mutta menihän se päivä näinkin.

15 kommenttia:

 1. Silmä lepää noissa perinteisen näköisissä tontuissa.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania nuo Kouvolan konetikin kankaat!
  Hyvä että olet tottelevainen oppilas:) Noita ohjeita yritän itsekin toteuttaa.

  VastaaPoista
 3. Onnistuneita ostoksia olet tehnyt. Kaikki kankaat ovat ihania, erityisesti tuo sini-lila-pinkkiyhdistelmä. Kannattaa ollakin kiltti ja tottelvainen, ainakin joskus.

  VastaaPoista
 4. Kauniita kankaita oletkin löytänyt messuilta ja noita roosa lankoja ostin myös tyttärelleni!

  VastaaPoista
 5. Ihania kankaita, jo katseleminen on hyvää terapiaa :)

  VastaaPoista
 6. Tarpeellisia ihanuuksia sinäkin löysit! Innolla jo odotan joulun jälkeistä aikaa, että näemme millaisen ihanuuden loit noista sini-liila-pinkeistä kankaista. PS. Minä varmaan olin se leikkuualustaa raahaava, jonka näit;o)

  VastaaPoista
 7. Siellähän meikäläinenkin tassutteli perjantaina osastosta toiseen, ja kyllä niitä kankaita taas tuli ostettua, vaikka ei pitänyt. Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Ihan mahtavan upeita kankaita, niin upeita "värisuoria"!
  Itse kiersin kaikki tilkkumyyjät kaukaa, Kankaista sentään tervehdin ohikiitäessäbi! :o)

  VastaaPoista
 9. Kissa kangasta minunkin piti ostaa... Henkarisi on hurmaava, samoin sinilila kangassuora. Sitten vaan ostoksia työstämään :)

  VastaaPoista
 10. Upeaa väriloistoa oletkin löytänyt reissultasi.

  Ihanaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
 11. Hei! Tosi ihania kankaita! Kuinka en ole kaynyt Kouvolan Konetikissa?! Ensi kerralla heti sinne. Kiitos sukkapuikko infosta. Metalliset luistaa ja silmukoita pitaa vahtia. Minunkin kasiala on loyhaa enka ole puisia edes kokeillut. Paljon terveisia taalta kaukaa! x Teje

  VastaaPoista
 12. Kivoja kankaita löysit. Kiva katsella blogeista kuka mistäkin mieltyi, ostoksia on niin laidasta laitaan. Hiilikuitupuikoista en ole ennen tiennytkään. Taitaa olla ne Porschet.

  VastaaPoista
 13. Ihania kankaita! Nuo kaikki mallikankaatkin niin just minun makuuni. Henkari on myös ihastuttava. En pidä enkelijutuista erityisemmin, mutta tuo siivekäs on kyllä kaunis.

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!