Sivut

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Pussukan kaksi puolta

Keskimmäinen toivoi mobiililaitteidensa vara-akulle (tai siksi minä ainakin sitä mötikkää luulen) pussukkaa. Laitteen kulmat ovat todella terävät ja toivomuksena oli tyköistuva asuste suojaamaan käyttäjää teräviltä kulmilta. 

Tälle pussukalle tuli kaksi ihan erilaista puolta.


Harmailla kankailla haettiin tummista väreistä tykkäävälle oikeita sävyjä, tilkkuraidat tikattiin punaisella langalla, mallina koneen valmis koristetikki, vetoketjukin on punainen. 

Pussukan ilme on toiselta puolelta ihan erilainen. Käyttäjän toivomuksesta  tein toisen puolen isäni lapsuuden aikaisesta perhekuvasta, jonka  väreistä osa liukeni viemäriin. Kontrasti puolten välillä on mielestäni aika vahva, ehkä liiankin, mutta pussukka kelpasi kuitenkin hyvin Keskimmäiselle. Vara-akku menee juuri juuri pussukkaan, joten tyköistuvuus toteutui turhankin hyvin. Sitä ei toisaalta tarvitse ottaa sieltä ollenkaan  pois, koska liitännät ovat mötikän kapeassa päässä, ja vetoketjun avaaminen toisesta reunasta riittää.

 

Päätin urakoida marraskuun BOMinkin. Tehokasta lisäpotkua sain, kun luin Flickrin Aurifil ryhmän sivuilta, että olin lokakuun BOM-voittaja, ja minulle on tulossa Aurifilin lankapalkinto. Jihuu! Muutaman kauhunhetken koin, kun tajusin, että henkilökohtainen ilmoitus asiasta on mennyt Flickrin (siis Yahoon) sähköpostiin, jonka tunnukset minulla kyllä jossain on, koska posti tuli kaupan päälle, kun liityin Aurifilin Flickr-ryhmään. Postitiliä en ole koskaan käyttänyt. Tunnuksia en muistanut enkä löytänyt, salasanan uusiminen ei onnistunut, koska Yahoo ei tunnistanut mistään vinkistä tiliäni. Onneksi vanhasta muistikirjasta pitkähkön etsimisen jälkeen löysin tunnukset ja pääsin ilmoittautumaan palkinnon vastaanottajaksi. Postia on siis tulossa. 


Marraskuun BOM oli helppo, ohjeet olivat selkeät ja helppolukuiset. Yhden uuden kankaan jouduin ujuttamaan joukkoon, koska osa aikaisemmissa blokeissa käyttämistäni kankaista on loppu.

Alkuviikon jatkan keväällä alkanutta Aslak-kuntoutumista Suomen kansallismaisemassa ja kerään voimia mm. Tampereen Kädentaitomessuja varten, jonne hurautan melkein suoraan kuntoutuksesta perjantaiaamuna.

8 kommenttia:

 1. Onnittelut palkinnosta. Käyttäjätunnusten ja salasanojen hallintaan tarvitaan nykyään muistikirjaa, joka on jossain kotona tietokoneen luona. Itsellänikin on sellainen.

  VastaaPoista
 2. Kiva pussukka. Onnea voitosta. Nuo käyttäjätunnukset ja salasanat ovat tosi hankalia muistettavia.

  VastaaPoista
 3. Kiva blokki tuli tuostakin! Onnittelut palkinnosta!

  VastaaPoista
 4. Hieno ja toimiva pussukka. BOMmisi on myös oikein kaunis. Onnea voitosta ja mukavaa kuntoutumisjaksoa kauniissa maisemissa!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut voitosta! BOM :si on hieno ja kauniin värinen. Kiva pussukka. Salasanat on kyllä nykyään aika haastavia, jos ne eivät ole jossain tallennettuja. Hyvää kuntoutusta ja olen myös tulossa messuille perjantaina.

  VastaaPoista
 6. Onnea voitostasi! Pidän tuosta pussukan kuvapuolesta - ja nythän käyttäjällä on melkein kuin kaksi erilaista pussukkaa samassa!

  VastaaPoista
 7. SUPERISOT Onnittelut voitosta!!! Ihanaa, että tännekin päin maailmaa tulee voittoja! Hauska pussukka, toinen puoli näyttää ihan siltä kuin olisit ommellut sen koristenauhoista. Kaunista tikkauskuviota! Tampere odottaa minuakin perjantaina;o)

  VastaaPoista
 8. Olet sinä vaan taitava ompelija! Minä lähinnä pelkään ompelukonetta, mutta ehkäpä joku päivä:)

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!