Sivut

tiistai 23. syyskuuta 2014

Barcelona BOM ja Kiero BOM

Tähtipeiton taustakangasta odotellessa ehdin kursia kokoon syyskuun BOMit. Maailmanmatkaajan kohteena tässä kuussa on Barcelona. Melko helppo blokki, ratkojaa pääsin kuitenkin tässäkin käyttämään.


Aurifilin BOMista tuli kiero. En tiedä miksi. Mallihan on periaatteessa hirsimökkimuunnelma, ja kieroon meni tämä tupa. Todennäköisesti tulen sen purkaamaan ja tekemään uuden yrityksen.

 
Kun näin tämän blokin ohjeen (The Stars of My Life), en tykännyt siitä yhtään. Kankaiden valinta oli vaikeaa, ja vaalean turkoosi kangas piti mitata moneen kertaan, että sain sen riittämään. Mutta olenkin lopputulokseen tosi tyytyväinen, jos ei oteta kieroutta huomioon. 

Mitä tekisin sitten seuraavaksi?

4 kommenttia:

 1. Taas kerran hauskoja BOMeja. Barcelona on kuin antiikkisesta seinästä irroitettu kappale. Aurifilin BOmista en oikein hahmota kieroutta, Ehkä se on, kun niin sanot.

  VastaaPoista
 2. Kauniita nuo ovat molemmat, enkä minäkään havaitse kieroutta...

  VastaaPoista
 3. Hyvin olet onnistunut molempien blokkien kanssa. Aurifilin blokki teetti töitä myös minulla, siitäkin taisi tulla vähän kiero.

  VastaaPoista
 4. Kauniita BOMeja! Pitäisi varmaan minunkin kaivaa BOM -ohjeet esille... Lapin tyttö on jo monta kertaa kysellyt, milloin kuvaussessiot taas alkavat ;) Hän nimittäin HALUAA esitellä sinulta saamansa hatun nro 2!!!!

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!