Sivut

torstai 18. syyskuuta 2014

Lähtöä vajaa


Blogit vakoiltuna, kankaat valittuina, leikattuina, silitettyinä, pujotettuina kirjekuoriin, osoitteet kirjoitettuina, postimerkit liimattuina, kännykkään laitettu hälyt postituspäiviksi. Vain lähtöä vajaa. Ensimmäinen lähtee lokakuussa, alimmaiset kirjeet joutuvat odottamaan aika kauan. Vähintään yhtä jännittävää kuin jouluna. Tämä nimpparikangasvaihto.

11 kommenttia:

 1. Ihana kuva :) Mielenkiinnolla odottelen, koska ensimmäiset kuvat näkyvät blogeissa kuorien sisällöistä.....

  VastaaPoista
 2. Hei! Hauska kuva! Olitpa tosi tehokas ja kekselias kun laitoit kaikki kirjeet jo valmiiksi! Harmi etta sun nimppareihin on viela pitka aika. x Teje

  VastaaPoista
 3. Hauskaa odotella blogien päivityksiä asiasta kuvien kera, olet hienosti asialla ajoissa valmiiden kirjekuorien kera:)

  VastaaPoista
 4. Ai hihhei! Ei tullut mieleenkään, että laittaisin paketit kerralla valmiiksi. Mutta tietenkin kannattaisi tehdä juuri niin! Ensimmäistä tässä väkerrän. Mistä kuori? Jne. Tervi nimim välillä vähän vaiheessa

  VastaaPoista
 5. Olen jo ehtinyt tuskailla, että millä menetelmällä saan nimpparikirjeet matkaan oikeaan aikaan. Kiitos vinkistä, nyt hoituukin asia helposti.

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä:) Nyt kankaita valitsemaan.

  VastaaPoista
 7. Oivallinen idea!!! Seuraavasta vuodesta tuleekin jännittävä tämän vaihdon ansiosta! Ja hauska seurata, mitä kankaista loihditaan ;)

  VastaaPoista
 8. Hyvänen aika! Kaikki jo valmiina odottamassa oikeaa päivää. Minä en tuohon pysty, olen enemmän viimehetken hemmoja ja sinä tehotyttöjä. Ja esimerkillinen emäntä. Hälyt olen sentään kännykkään laittanut ja osoitelista on varmassa tallessa.

  VastaaPoista
 9. Tästä ideasta jo tulee hyvälle tuulelle!

  VastaaPoista
 10. Oioi miten ihanan järjestelmällistä! En kykene samaan. Tunnustaudun viimehetken suorittajaksi.

  VastaaPoista
 11. Oho! Aika tehokasta, sanoisin :-) Meidän ryhmässä ensimmäinen päivänsankari on jo tänään.

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!