Sivut

lauantai 20. joulukuuta 2014

Punainen viiva

Pussukka sai nimen Punainen viiva. Marle oli ihan oikeilla jäljillä, vaikka veikkasikin samannimistä oopperaa. Oopperan taustallahan on korpikirjailija Ilmari Kiannon romaani. Punainen viiva sai myöskin Pikkuveljen, josta tuli vähän kummallisen muotoinen. Se muistuttaa enemmän venettä kuin pussukkaa, koska pohjasta tuli tehtyä liian neliömäinen. Aihiota olisi pitänyt viistota yläreunasta enemmän, nyt se ei ole oikein silmälle mukavassa suhteessa pohjaan. Mutta meneehän se noin,etenkin kun kuvasin vähän vinosta. 


Punaisen viivan korkeus on 25 cm, leveys yläreunasta mitattuna 26 cm ja pohjan leveys on 10 cm. Pikkuveljen korkeus on 11 cm, leveys 23 cm ja pohjan leveys 9 cm. Punaisen viivan vuoriviritelmistäkin oli kuva, mutta se onkin toisen kameran muistikortilla, ja kamera kortteineen D-insinöörin mukana reissussa. Pikkuveljen vuori on vaalean harmaata kerniä, eikä siitä ole kuvaa ollenkaan, kun kotiin jääneellä pokkarilla on ihan mahdoton saada sisuskuvia. 
Olen käyttänyt joihinkin pussukoihin vuoriksi Kodin Ykkösestä ostamaani ohutta kerniä (3 €/m), ja se on toiminut yllättävän hyvin. Käytännöllisyys tuli todistettua kun tetraedri-pussukkaani karkasi puoli pullollista body lotionia.
Lienee aika raivailla ompeuksia joulusiivon alta pois, panostaa pipareihin ja torttuihin, vaikka yhtään ei huvittaisi. Onneksi loma alkoi tänään, joten ei tarvitse ottaa vielä kovin isoja paineita. Aattoonhan on vielä monta päivää.

12 kommenttia:

 1. Punainen piristää mukavasti neutraaleja värejä, tyylikästä:)

  VastaaPoista
 2. Oikein hienoja pussukkoita molemmat ja punainen piristää hienosti. Sanoisin myös, että tyylikkäitä ja moderneja pussukoita!

  VastaaPoista
 3. Kyllä, tyylikkäät on oikea sana! Sopii miehillekkin.

  VastaaPoista
 4. Tuli upeat pussukat, tositosi tyylikkäät!
  Piparitaikina on muhimassa täälläkin :) Ompelu olis kyllä kivempaa, mutta kyllä pitää siivota sekin huone jonkinmoiseen juhlakuntoon.

  VastaaPoista
 5. Komiat on molemmat! En minä tuotakaan tiennyt, että Viiva perustuu Kiannon kirjaan. Aina vaan oppiii lisää, mihin se oikein johtaakaan tämä kaikki tieto. Kaikenlaisia muotoja on hyvä olla, kun ei koskaan voi tietää minkälaiselle tavaralle tarvitsee kodin.

  VastaaPoista
 6. Ovat tosi pirteät ja kivat pussukat

  VastaaPoista
 7. Kauniit pusukat. Punainen piristää kivasti.

  VastaaPoista
 8. Tyylikkäät pussukat. Punainen on piste iin päälle.

  VastaaPoista
 9. Oikein kivoja ja tuo punanen on niin loistojuttu tuossa työssä.

  VastaaPoista
 10. Onpa hyvän näköiset, ihanan voimannuttavat kuosit ja värit!

  VastaaPoista
 11. Voi niin minun mieleiset värit, komeat pussukat!

  VastaaPoista
 12. Todella tyylikkäät toiletit!! Noi tilkkutyöt on siin kauniita ja niihin menee aikaa ja paljon tunnetta, kun niitä tekee. Punainen viiva sopii aivan loistavasti noihin. Ompeluhuone vielä siivoamatta kuten muutkin huoneet, mutta eipä oteta stressiä!!

  Ihanaa joulun aikaa!!

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!