Sivut

maanantai 18. toukokuuta 2015

Bionic Gear Bag

Mitä isot edellä, sitä jne. Pitihän se minunkin tehdä. Jenkkiläisillä sivuilla on pyörinyt Bionic Gear Bag ja ohjeen löysin Craftsylta. Ja tein samantien kaksi, toisen kaverille, toisen itselle. Päällikankaat laitoin erisuuntiin, että erotamme omamme, kun yhdessä ompelemme (mikäli muistamme kumpi on kumman). Näihinhän voi piilottaa vaikka mitä, mutta juuri näiden Bionic Gear Bagien tarkoitus on kuljettaa ompelutarvikkeita tilkkukursseille. (Kangaskin antaa ehkä viitteitä siitä)


Sisuksissa on neljä vetoketjullista taskua, niiden väleissäkin on säilytystilaa ja etuosa aukeaa "tarjottimeksi", johon voi ompelun ajaksi ottaa taskuista esineitä helpommin saavutettaviksi.


Tein jokaisen taskun eriväriseksi käyttäen samoja värejä kuin päällikankaassa. Ja taskujen vuorikankaat ovat samoissa sävyissä, mutta kirjavia. 


Ompelu ei ollut niin monimutkaista kuin mitä etukäteen kuvittelin . Ohjeita oli kokonaista 36 sivua (ei kannata tulostaa, suurin osa on jutustelua homman etenemisestä) ja youtubesta löytyi pari videota ohjeita tukemaan. Näitä oli niin hauska tehdä, että eivät varmasti jää viimeisiksi. Seuraava on ehkä kaikenmaailman piuhoille ja latureille, joita ilman nykymaailmassa ei näytä tulevan toimeen. 

Pussukan leveys on 26 cm ja pohjan leveys n 13 cm.

(Kaveri sai pussukkansa nimipäivälahjaksi, ja joka taskuun piilotin jonkun samanvärisen herkun, keltaiseen sitruunalakun, punaiseen punaisen Royal-suklaan jne.)

16 kommenttia:

 1. Onpa ihanat värit. Tuo tarjotin on uusi juttu.

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana pussukka!
  Tuollaisen minäkin haluaisin.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva! Ja niin iloiset väreiltään.

  VastaaPoista
 4. Kivoja:) Hyvä että teit kaverille kans;)

  VastaaPoista
 5. Ihana! Katselin tuota samaa ohjetta Craftsylta ja olin aikeissa tilata. Näyttää kyllä niin tarpeelliselta, että pakko varmaan tilata:) Varmasti tarpeellinen!

  VastaaPoista
 6. Mukava nimipäiväyllätys kaverille. Näyttää vakuutteluistasi huolimatta aikas konstikkaalta ommella. Hieno on, suuren vaivan olet nähnyt.

  VastaaPoista
 7. Hauska ja varmasti kätevä tilkkukurssilla ja kaikessa pikkutavaran kuljetuksessa ja säilyttämisessä, kiva kun teit kaverillekin nimmarilahjaksi:)
  Minullakin odottelee tämä malli tekemistä...;D

  VastaaPoista
 8. Tosi kiva. Kumpa oasaisi ommella tuollaisen.

  VastaaPoista
 9. No on niin HIENOT! Minullakin on ohje ostettuna, mutta en ole vielä aloittanut. Kyllä nyt rima nousi hurjasti. Monet on kehuneet että oli kiva tehdä. Uskottavahan se on.

  VastaaPoista
 10. Todella hienot ja väritkin on suunniteltu vimpan päälle! Olen noita ihaillut blogeissa mutta ovat näyttäneet hankalilta. Täytyypä perehtyä..

  VastaaPoista
 11. Herramunjee, onpa hieno!!!
  Takuuvarmaa hittiainesta, tällaisesta tajuaa unelmoineensa koko ikänsä heti kun näkee!!

  VastaaPoista
 12. Kylläpä ne ovat hienot niin sisältä kuin päältä. Tuollaisen tekeminen on ollut minullakin mieleessä, kun vain ehtisi joskus. Kaveri on varmaan ilahtunut moisesta herkkupaketista.

  VastaaPoista
 13. Ooh, huiman upeat! Onnellinen on ystäväsi, joka tuollaisen nimpparilahjan sai :)

  VastaaPoista
 14. Oi miten hieno nimpparilahja! En ole ennen moista nähnyt. Tämä näyttää melko monimutkaiselta tehdä ja sinä olet hurattanut jopa 2 valmista!

  VastaaPoista
 15. Oletpa ommellut kauniit pussukat.Kyllä on kiva lahja.

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!